Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrqb

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
mrqb 2009.04.06 20:48:05
Na végre valaki leírja, amit én már évek óta mondok: egy nagy sz@r, amit a magyar riporterek produkálnak F1 közvetítés gyanánt.
Aki tud németül, annak javaslom a német RTL közvetítését, ami - a német RTL-t soha nem látott hariel hozzászólásával szöges ellentétben - sokkal magasabb színvonalú. A riporterek Heiko Waßer és Christian Danner, utóbbi a gyengébbek kedvéért 1985-től 1989-ig F1 versenyző volt, persze előtte egyéb kategóriákban is versenyzett. Szakértőként Niki Lauda vagy Michael Schumacher is fel szokott tűnni, legutóbb mondjuk be kellett érnünk Ralf Schumacherrel. Ezenkívül van a boxutcában is emberük, aki a kiesett versenyzőket még a verseny vége előtt meginterjúvolja. Egyetlen negatívum: kb. 3-4 alkalommal rövid reklám van. Na ilyenkor szoktam visszakapcsolni a magyarra, míg vége nincs a reklámnak. Ha el tudjuk viselni az enyhe németfavorizáló kommenteket, sokkal színvonalasabb közvetítést láthatunk, szakértői támogatással.