Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakoff

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél hatos állás szerint az egész országban a legalacsonyabb részvételi arány Budapesten van. Ez leginkább azért érdekes, mert szinte mindig itt szoktak a legtöbben szavazni, úgyhogy valamit nagyon jelent ez a borzalmasan alacsony részvétel. És nem, nem azt, hogy a budapestiek hatvan…..
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..