Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klesitz

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a Fekete mise körül egyre hangosabb a sutyorgás Johnny Depp visszatéréséről a drámai, nagy formátumú szerepekhez, Sienna Miller nevét elfelejthetjük a film kapcsán. Scott Cooper direktor ugyanis nemes egyszerűséggel a színésznő jelenlétének minden egyes korábban…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Egy ügyvéd (Michael Fassbender) nem tud ellenállni a nagy és gyors della kísértésének, és két jövendőbeli üzlettársa, Reiner az exentrikus cimbi (Javier Bardem) és Westray, a közvetítő (Brad Pitt) tanácsa ellenére befektetőként beszáll a drogcsempész-bizniszbe. A gépezetbe…..
klesitz 2013.11.14 23:22:21
@Zalaba_Ferenc: A cikk egyébkènt remek volt, de csak màsfél óra kellett az elolvasásához :)

Amúgy az említett két óra alatt tudtam meg, hogy a Brian élete és az Alkonyattól pirkadatig sàtànista filmek, valamint, hogy az anime készítők az ördög szolgài. Majd elmarták tőlem a baràtnőm. :)
Ez mindennek a vége. Nem, ez a kezdet. Darren Aronofsky nagyszabású filmjében Russell Crowe épít úszó állatkertet. UPDATE: Az "elolvasom" után megnézhetitek a nemzetközi előzetest is benne jó néhány új jelenettel (például egy teljesen új trailer-záró moneyshottal. SŐT!…..
klesitz 2013.11.14 17:19:06
@Atkakukac1989: Ha mégsem, azért ne kövess el semmi végzetes butaságot ;)
Néhány nappal ezelőtt véget ért a szavazás, úgyhogy lássuk, tavaly miket/kiket szerettetek a legjobban. A jelölteket itt találjátok, ami alapján ezúttal a tavalyinál több mint 15%-kal több szavazó választotta ki a számára legkedvesebbeket. LEGJOBB KÉPI EFFEKTUSOK: Pi élete…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Filmdroid Bay és Cameron a 3D-ről 2011.05.21 17:18:41
Ismét egy olyan videó, amely a Transformers 3-at reklámozza, bár annál többnek akar látszani. Még ezen a héten Michael Bay és James Cameron a Paramountnál csevegett a 3D-s filmkészítésről, az ezzel járó előnyökről, hátrányokról, illetve a tapasztalatokról esett szó. A…..
klesitz 2011.05.22 13:59:15
@Sanosuke: Persze. Csupán akkora a vászon, hogy nem látod be az egészet. Engem szerintem kifejezetten zavarna.
David R. Ellis, A végsö állomás 3D (The Final Destination) és a Kígyók a fedélzeten (Snakes on a Plane) rendezője vette kezelésbe a Shark Night 3D cápás horrort. Megérkezett az első kép, amint látható egy éhes cápa meglelte a vacsoráját, Sara Paxton bizonyára ízleni fog neki.…..
klesitz 2011.04.15 23:37:05
Biztos ti is ismeritek azt a játékot amikor a versenyzők zenére körbe körbe járnak, és amikor a muzsika elhallgat le kéne ülniük. A probléma annyi, hogy eggyel kevesebb a szék, mint ahány a játékos. Na valami egész hasonlót élhetnek át most Hollywoodban is, a legjobb film…..
Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film, főleg, hogy általában nem vagyok túl jó véleménnyel a régi vígjátékokról. Úgy vélem, hogy talán ennek a műfajnak a legnehezebb ellenszegülni az idő vasfogának, hiszen a poénok és utalások aktualitásukat vesztik, és egyáltalán, az…..
November 7-én rendezi meg az MTV a 17-ik European Music Awards-ot, amelynek 'házigazdanője' a született feleség, Eva Longoria lesz. A kampány már el is indult, a szexy színésznő egy még szexybb fürdőruciban és kapucniban ontja a rímeket rap formájában, hogy ezzel is promotálja az…..
klesitz 2010.10.18 14:11:22
Az alábbi írást FayeFaye küldte Másnak is feltűnt már, hogy idén mintha alig lennének karácsonyi filmek a mozikban? A Karácsonyi Ének 3D, amiben egy digitalizált Jim Carreyt a legkülönbözőbb módokon üldöznek keresztül egy sohasem volt Londonon, már novemberben…..
Milyen lett volna a Mátrix, ha egy 1905-ös fekete-fehér némafilm lett volna Chalie Chaplin főszereplésével? Valószínű így nézett volna ki...
klesitz 2009.11.10 19:19:42
Úgy tűnik Izrael Állam Nagykövetségén is olvassák a Filmdroidot, mivel a sajtóosztályuktól kaptam egy e-mailt, megosztom veletek, hátha van még olyan olvasó, akit érdekelnek az izraeli filmek, esetleg rajong ezekért a művekért. Izrael Állam Nagykövetsége 2009. november 20-25-e…..
klesitz 2009.11.10 15:24:01
@balukaaaa teh master:

Pf, ez kicsit szánalmas volt. Tuti, hogy jó filmeket csinálnak ott. Miért ne tennék? Ott nincs ember, akinek van érzéke a széphez? Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép dolgokra képesek ott is. És nagyon szép dolog más nemzetek filmjeivel is ismerkedni. Mitől lennének rosszabbak mint bárki más? Én mennék, ha ott laknák pesten.
LeBron James, az észak-amerikai profi ligában játszó kosaras saját magát fogja alakítani a Fantasy Basketball Camp filmben. A vígjátékban különböző helyekről Las Vegasba érkezik 5 fiatal srác, hogy a LeBron James kosárlabatáborban megvalósítsák álmaikat. A forgatás jövő…..
Új bemutatókJudd Apatow napjaink egyik legismertebb vígjáték producere, Adam Sandler pedig szintén sikeres a komédiázásban, a stand up comedy pedig mindig is ismert volt, ugyan kis hazánkban csak most lett igazán divat. Az Apatow istállóból még Jonah Hill, Leslie Mann és Seth Rogen…..