Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rae Crane

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányzó mozaikok... A diagnózis 2015.05.21 20:42:48
A szüleim balesetét követően gyökeresen megváltozott az életünk. Az aktív életet élő édesapám korengedményes nyugdíjasként élt, édesanyám fejműtétje után pedig csak pár hónapra tudott visszatérni a munkájába, őt is nyugdíjazták. Felkészülni nem volt rá idő, a…..
Vidéki kisvárosban születtem, várva várt második gyermekként. Édesanyám felhőtlenül boldog volt, mikor kislánya született. Keresztanyám szülésznő volt, pólyában vitt végig a kórházon, hogy minden kollégának eldicsekedjen szépségemmel. Katolikus családban nőttem fel, de a…..
Hiányzó mozaikok... Az első... 2015.04.29 00:00:00
Az első bejegyzés mindig nehéz. Sok minden miatt: mert valaminek az első lépése, mert a téma is fájdalmas és a megfogalmazásnak is jól kell sikerülnie, hogy mondandóm érthető legyen. Minden esetre igyekszem, megteszek minden tőlem telhetőt. Ezerszer elképzeltem már ezt a blogot,…..
.... csontsovány, ráncos, idős néni ül a kórházi vaságy közepén felhúzott lábakkal. Mereven bámul maga elé és kezeivel apró darabokat tépked ki a saját magáról leráncigált koszos nadrágpelenka közepéből. Már egy egész halom apró cafat veszi körül. Nővér, gondozónő…..
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..
Rae Crane 2009.07.09 08:59:54
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ismét csalódtam a férfi nemben :DDDDDDDD
már kezdem szokni :DDDDD