Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arcangel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE: 2016.09.30: A GÉP ELŐRENDELHETŐ, ÁRAK ÉS LINKEK A CIKK VÉGÉN Kb. 1 hete azt írtam, hogy a Gopro a Karmával ráijesztett a konkurenciára, de a nagy akarásnak inkább csak nyögés lett a vége. Kicsit olyan a Karma, mint amikor az ember nagy lendülettel nekifut a bowling pályán, hogy most…..
fordítógép Ez kell nekünk! 2012.06.12 15:36:00
Kedves Olvasó! A közepébe vágok, semmi tréfásnak szánt "hű de jól látom a dolgokat - összakacsintós" duma. A minap szörnyű felismerésre jutottam. Mégpedig arra, hogy az, és ami most hazánkban van, az bizony jó nekünk, így, ahogy van. Legyünk őszinték végre magunkkal! Ne ne…..
Arcangel 2012.06.13 15:58:45
A szokásos féligazságos és ezért kifejezetten hazug nyavalygások összessége ez az iromány! Mennyit fizetnek nektek és az Index-nek ezeknek a hülyeségeknek a terjesztéséért?

Tény, hogy ma nem Magyarország, hanem Görögország, Spanyolország és Olaszország pénzügyi összeomlásáról szólnak a hírek!

Tény, hogy az előző kormányzat vitte fel az eladósodásunkat 50 százalékról 80 százalékra, pedig akkor még nem is volt válság! Most, a jelenlegi kormány alatt a válság közepette sem nőtt érezhető módon az eladósodottságunk!

Tény, hogy például a Gyurcsány kormány vitte fel a nyugdíjas korhatárt két évvel, minden nem nyugdíjas embert két évi nyugdíjától, azaz legalább 24 hónap x 70 ezer forint = több, mint másfél millió forinttól szabadított meg! Minden egyes most dolgozó embert!

Tény, hogy ez a kormány nem verte le erőszakkal, gumilövedékekkel a másként gondolkozókat az utcán!

Tény, hogy megpróbálta megvívni a maga szabadságharcát a nagy lenyúlók ellen, nem a saját érdekeit nézte a miniszterelnök, mert ha azt nézte volna, egy ilyen szinte reménytelen bele sem kezdett volna, nem tudom miért kell ezt a küzdelmet mindig lefikázni - de nem sikerült, most már jól látszik, hogy a "demokrácia", a "médiaszabadság", a "jegybanki függetlenség" csak fügefa levelek más országok, így Magyarország kizsákmányolására.

Pl.a Magyar Nemzeti Bankban van a magyar állam deviza adósságának kb. 100 százaléka, mint deviza tartalék! - Aki nem hiszi, nézzen utána az adatoknak - Most éppen azért megy a küzdelem, hogy ugyan mi magyar emberek szenvedtük össze, mi adtuk össze ezt a devizatartalékot, de ki rendelkezhet felette. Nagyon nem tetszik a soha nem nevesített "pénzügyi köröknek", hogy a magyar kormány is bele szeretne szólni a magyar emberek által összegyűjtött pénz felhasználásába - ezért van a szabadságharc!