Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GandalftheGrey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
GandalftheGrey 2009.07.27 09:00:36
GandalftheGrey 2009.07.27 09:02:57
@Cassidy: Éljen Szeged. Bár szerintem ott több a jó csaj, mint a jó pasi. :)
Nekem nincs blogom Nyomtalanul 2008.12.04 12:06:00
Az egy tévésorozat, amit a Viasat3-on adnak. Eltűnt emberek után nyomoznak benne az FBI-osok. (Nem a szíáéjesek. :) ) A promójában van egy ilyen szöveg: Ha az eltűnt személyt 72 órán belül nem találják meg, rohamosan csökken az életben maradás esélye... Biztos a…..
GandalftheGrey 2009.06.27 12:23:45
Én ugyan nem értek a matekhoz, meg valószínűség-számításhoz, csak műkedvelő vagyok. Ez a mondat viszont szerintem rendben van. Ugyanis eltűnni sok okból lehet.

1. Valaki elszökik, és a hozzátartozói sosem látják többet. Ekkor csökken az életben maradás esélye, hiszen valószínű fiatalkorúról van szó.
2. Eleabolnak, de nem azért, hogy megöljenek, hanem használjanak, pl. prostitúció, stb. Ekkor is csökken az életben maradás esélye, mert az ilyen "munka" nem életbiztosítás, de egyáltalán nem biztos, hogy halállal jár együtt.
3. Elrabolnak azért, hogy megöljenek. Ha ez így van, akkor vagy végeznek az emberrel rögtön, vagy valamilyen riuálé miatt még életben tartják. Ekkor is csökken csak az esély, mert egy sorozatgyilkos akár heten keresztül is fogva tarthat valakit, mielőtt megöli.
4. Váltságdíjért rabolnak el. Valószínűleg ha fizetnek, ha nem megölnek, de három a kritikus nap.
5. Emberi tényező kiiktratásával tűnik el az ember, pl. beleesek egy gödörbe. Étlen-szomjan kb. itt is három nap, amíg egy átlagos ember bírja. Vannak olyan körülmények, amikor tovább is: nagy hidegben lassul az anyagcsere, folyadékhoz lehet hozzáférni, stb.

Szerintem a megfogalmazás azért ilyen, mert kerültek már elő emberek hosszú idő után is életben, és sokkal pozitívabb hozzáállás az, hogy az életben maradás esélye csökken, mint a halálé nő. Bár nagyjából ugyanazt jelenti, de mégsem.
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
Online stratégiai játékban sem: "egy egyszerű online játszható stratégiai játékban voltunk csapattársak, és egymás segítése végett kezdtünk el beszélgetni." A kép innen Kedves Szakítós! :)  Ahogy az álltalában a posztírókkal lenni szokott, én is régóta…..
Ha valakivel tényleg szakítani kell RÖGTÖN: a fiú, aki szíveket tesz a nevébe az msnen. hol élünk? Hmm…szakítás…hát volt benne részem…és azt amit átéltem nem kívánom senkinek sem! Egy kis bevezetés: Ennek ”dolognak” már 1,5 éve már, de azt…..
GandalftheGrey 2009.04.06 14:13:40