Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMG

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
DMG 2011.10.14 11:59:07
@igazságos:

"Ha én azt mondom, kimentem külföldre dolgozni, és onnan van a lóvé, egy rokonom kölcsönadta, aki külföldön előteremtette a lóvét, de közben hitelt vettem fel a Raiffeisen-től, akkor ezt az OTP honnan tudja kideríteni?"

Ha kimentél külföldre dolgozni, akkor azt tudod papírral igazolni, ha egy banktól vettél fel hitelt azt tudod igazolni, ha meg a rokontól kölcsön kapsz, arról meg papírt kell írni, különben nem tudod igazolni, aztán magyarázhatod, a kutyát nem fogja érdekelni a magyarázatod.
DMG 2011.10.14 12:02:11
@igazságos:
"erre mondom, külföldön dolgozik, él a rokonom, megdobott egy kis lóvéval. Na, őt kerítsék elő."

Azért nem a bank fog szolni, ha nem tudja előkeríteni azt ahonnan a pénzt szerezted, ha az előtörlesztésről van szó, de ha az APEH kérdez rá, hog yhonnan van a zs, akkor neked pont az a szerencsés, ha előkerítik, és igazolni tudja hogy tőle kaptad, ha nem tudja igazolni, és te sem tudod igazolni apapírral, akkor jön az adócsalás gyanúja, csak szólok. :)
DMG 2011.10.14 12:15:47
@vernarancs:
"ott megtilthatod a banknak, hogy masik banknak kiadjon barmi infot..."

Hány éves vagy királyfi? :)
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...