Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tötötö

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a mieinkkel, mert itt ugye mi is érdekeltek voltunk. Sem Marosi Kati, sem Arn Gréta nem jutott túl az első fordulón. Mondjuk ez abszolút megfelel a papírformának, hiszen Gréta az ötödik kiemelt Dubois-val játszott, míg Kati a német Schruffal, aki volt már 52. is. Gréta…..
A B próba is pozitív, ami nem nagy meglepetés, ezek a laborok ritkán szoktak tévedni, legfeljebb sallangmentesen elveszítenek egy kémcsövet, mint annak idején Tyler Hamiltonnál.Nyilatkozgatnak a játékostársak is, Santoro nem nagyon érti mi történt, 9 éves kora óta ismeri Richard-t,…..
Köszönet Hunchbacknek az infóért, aki nagyon résen volt. A hír mindenesetre az, hogy Gasquet megbukott Miamiban a doppingellenőrzésen. Kokainnal. Most ha viccelődni szeretnék, a kánkános csajokkal jönnék elő, de inkább nem szeretnék viccelődni.  ..
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..
Ne sajnálják Rogert, mi sem sajnáljuk. Épp elég ideje járt már előttünk jóval, majd most kiderül, mire viszi, ha gondok vannak az önbizalmával. Andy Roddick, tavaly a queens-i torna elött..
tötötö 2009.04.06 13:56:20
@fuzzy_dunlop: nem derült ki az utóbbi fél évben elégszer, mihez viszi önbizalom nélkül? de. bejött. roddicknál sztem nem sokan tisztelik jobban federert. mi sértő van abban, hogy már elég ideje volt előttük? nem így van? egyszer minden sorozat megszakad, ez ősszel jött el, de a király a dolga a megújulás, reméljük sikerülni fog..roddick épphogy mondhatja, hogy kíváncsi lesz, mire viszi kevés önbizalommal, hányszor volt ő olyan helyzetben..ezzel csupán annyit akar közölni, h most federer is leereszkedett a halandó emberek közé, akik sokszor megtapasztalják, milyen ha szar napot fogtak ki, ha egy ütés se jön be.. ettől paraszt?