Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flaffy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
Ritka masszázskalandomat osztom meg a nagyérdeművel, aminek azt a címet adhatnám, hogy Huszonegy másodperc a kéjbarlangban. Azért ritka, mert nem sokszor fordult elő, hogy bejelentkeztem és elmentem egy szalonba, aztán nem maradtam ott. Jártam egy lányhoz a Belvárosba. Panaszkodott, hogy amikor…..
„Amikor jöttem haza este a melóból, a csaj egy másik sráccal szeretkezett az ágyunkban, szóval kiadtam az útját” - néha az albi mellé csajt is kapsz. Levélírónk egy csúnya in flagranti után azt hiszi, magányosan tölti majd a Szilvesztert. Ám új jelölt kerül a…..
Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú…..
„Lehet, hogy túl normálisak vagyunk mindketten és nem vettük fel a keresztbecsalás divatját” - nem féltékenykedni kell, hanem együtt mozogni a pároddal. Ha ő nekiindul és a nyakába veszi a várost, csatlakozz hozzá! A képlet működésére mai Levélírónk a pozitív…..
„De hiszen együtt vagyunk, szeretjük egymást, nekem mindent elmondhat. Azt mondta, pont ez az, ugyanis rájött, hogy már semmi sem a régi” – ami nagy szerelemnek indul, még lehet nagy koppanás. Levélírónk felkarol egy elesett pasit, gerincet és önbizalmat ad neki, majd…..
Egy fotókiállításnak – főleg -, ha ott aktokat tesznek közszemlére, le kell ülepednie, mire a befogadó valóban képessé válik tovább gondolkodni a látottakról. Így volt ez legalábbis Aknay Csaba „The Woman Is…” című fotókiállítását követően is.…..
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
A legjobban a felháborodott olvasói leveleket szeretjük. Mint amilyet épp most hozott a postás. Íme: Rohadt dühös vagyok. Ha egyszer a weblapra masszás van kiírva, akkor mit keres ott egy kibaszott örömtanya? Válogatni kelljen a csajok között hogy ez kurva az meg…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Flaffy 2010.09.02 15:32:05