Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Greets kedves madzsar soundclash fanatiks!!! Először is! Tényleg rohadtul sajnálja a blog szerkesztőség, hogy szinte senki nem jutott el erre a klesre. De szarni rá, lesz még sok ilyen !!!!!! Tavaly nyáron a Duna, most a vulkán, legközelebb úgy kell megtervezni, hogy 1 mindenkinek…..
90 The Notorious B.I.G - Hypnotize 2010.01.31 23:26:00
Év: 1997 Nemzetiség: feka-amerikai Hol vannak már azok a szép idők, amikor még P. Diddy is rapper tanonc, afféle wannabe gangszta volt Biggie Smalls mellett az anyósülésen… mondjuk ekkora hájzsák mellett nehéz is lett volna érvényesülni. Aztán meg miután megmurdált,…..
GREETS kedves madzsar soundclash fanatiks !a bejegyzésnek azt a címet adhattam volna, hogy neveket akarok hallani !!!arról van szó, hogy a 2010-es év minden bizopnynal legeslegnagyobb eseménye közhírré tétetik, midnen eddiginél hamarabb…..
na grrreeeets kedves madzsar soundclash fanatiks !   össze kéne szednem magam, mégiscsak az év buliját prezentálja a blog, hejjj hétvégén kalandos szombat keretében riddimclashen jártunk. Eindhovenben leszálltunk a gépről és eljött értünk Zilio meg Ricsi, egész éjjel…..
buk 2009.10.08 10:59:42
raggakings.net/podcast/preclash-2009-raggakings-ls-fireball-ls-foundation-ls-tek9europe.html
ezt a német fórumon találtam, nem tudom működik e, nem próbáltam.
a fórumra akartam írni, de nem küldi el a hozzászólásomat.
greetz kedves midnenki, remélem jó sokan olvassátok majd ezt a sokmindenre kiterjedő beszámolót . nem azért remélem mert az én szemem szögéből jön, hanem azért mert jópáran komoly élményekkel lettünk gazdagabbak, és jövőre semmi akadálya nem lehetne szerintem annak, hogy mind…..
***********UPDATES********** ez az egész itt alább nem érvényes,a clash elhalasztva, de csak rövid idővel későbbre, hamarosan jön az igazi dátum greetings kedves madzsar soundclash fanatiks the gossip turned into reality.... Azaz, Selekta Krama proudly presents the Battle of…..
Greets kedves madzsar soundclash fanatikshallottam egy pletykát....me nah call no names yet as its not even fixed....de ha összejön, akkor még ezen a nyáron lesz egy madzsar soundclash fanatiks linkup, ha akarjátok ha nem.:D:D addig is csütörtök takeover the territory as the wednesdays…..
na szevasztok megyünk tovább, a request topic továbbra is megmarad, és lesz benne mindenféle. Most viszont megpróbáljuk bejárni Németország nb 2-es "bajnokságát". Tekintettel arra, hogy ez az ország amelyik az utóbbi 15 évben a legaktívabb volt reggae ügyekben a…..
Greetings madzsar soundclash fanatiks!!!   Nem is tudom hol kezdjem. Mondjuk Amsterdam – Amstel állomáson, mert onnan indult a war busz. Rent a Vybe aka Giselle egy nagy fekete néni mint kiderült Ziggi turnémenedzserének nővére, na ő szervezte meg a buszt A’damból a War…..