Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanya21

117 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatér a szezon, visszatér az mnfl blog is. Először egy szerkesztői tippsorral a szezon végkimenetelére vonatkozóan. Nálunk az all-star Eagles és a sokak - főleg a saját edzőjük által - Super Bowla várt Jets nem jut messzire. Szerintetek?      …..
Van okunk bizakodni, ma este szavaznak a játékosok az elmúlt hetek intenzív tárgyalásai során kialakult szerződésvariációról. Sok mindent kell tisztázni még - hűtötte a kedélyeket az egyik tárgyalásokon részt vevő játékos, Cabo.Meglátjuk mi lesz, de a jól tájékozott…..
Ma minden eldől. Vagy nem. Tárgyalnak még. Hátha. A szakszervezetet több adatot akar. Mindenki több pénzt akar. A rajongók focit akarnak. Semmi jóra nem számíthatunk. De muszáj bízni. online survey A zaklatott helyzethez méltó zaklatott bejegyzés méltó befejezéseként pedig…..
A JaMarcus Russelen keresztül az Oakland által a szemétbe dobott 30 millió dollár óta benne van a levegőben, hogy az újoncok fizetései eléggé túlzóak, és nem csak nagy összegeket kapnak, de ugye nem is bizonyítottak korábban. De persze az is igaz, hogy előtte a főiskolán ingyen…..
A következő napokban sorra vesszük azokat a vitás kérdéseket, amelyekkel kapcsolatosan nem tud egymással dűlőre jutni az NFL és a Játékos-szakszervezet, így a legjobban akadályozzák az új kollektív szerződés megszületését. Ma nézzük az egyik legrázósabbat, a 18…..
Hiába hosszabbítottak 24 órát, majd hét napot az NFL kollektív szerződésének lejárati dátumán múlt csütörtökön. Immár megint lassan az óráját kell nézni az egyszeri rajongónak. Még három tárgyalási nap, és... És vagy lesz megállapodás, vagy...de ebbe belegondolni…..
Minden sportágnak megvan(nak) a maga Mekkája/i. Az NFL-ben az alábbi képen látható talán a legkultikusabb, de érdekes lehet átböngészni másokat is. Sok meglepő, különleges van a galériában. Nektek melyik a kedvencetek?   ..
Hogy tetszik, hogy itt a cikk alatt közvetlenül lehet kommentelni, ami a Facebook falon is megjelenik?Köszi a válaszokat!..
Előző cikkünkben azt tárgyaltuk, mire elég vajon 24 óra. A legvalószínűbb forgatókönyv jött be, pénteki tárgyalás során a Liga és a Játékos-szakszervezet képviselői 7 nap hosszabbításban állapodtak meg.A szakszervezeti képviselők úgy ültek le pénteken, hogy 10 nap…..
sanya21 2011.03.06 14:13:49
@RavensKiller: @worf:
Azért lehet megegyezés, mert mindegyik fél a számára lehető legjobb megállapodást akarja. Ha fél évvel ezelőtt találnak egy kompromisszumot, akkor mindkettő gondolhatta azt, hogy a másik még engedett volna. Ezért elégedetlen lesz.
Így, hogy az utolsó utáni pillanat miatt igen nagy a nyomás mindkettőn tudhatják, hogy amit a másik enged, az a maximális egedmény, amit hajlandó megtenni. Az ilyen 0-összegű (amit az egyik nyer arról a másik lemond) tárgyalásoknál mindig jellemző, hogy a lehető legtovább húzzák a megállapodást - ahogy angolul mondják, elmennek a falig.
Ahogy korábbi cikkünkben beszámol- tunk, az NFL és a Játékos-szakszervezet tegnap 24 órával meghosszabbította a kollektív szerződés lejártának határidejét. Bárki joggal felteheti a kérdést, a két év alatt nem tudtak megeAz gyezni, most 24 óra alatt sikerülhet? A válasz az,…..
UBDATE: Azután, hogy meglátogatta a Jaguars, a Bills és a Jets csapatát Bob Sanders a Colts korábbi sztár safety-je a San Diego Chargershez igazolt.Egyéves szerződést kötött a csapattal, melynek igazgatója A.J. Smith a következőt nyilatkozta: "Mindig is nagyra tartottuk. Okos,…..
A mai sajtótájékoztatóján a következőket mondta:"Az a feltevésem, hogy azokban az időkben amikor az embereknek vissza kell venniük a kiadásaikból, a hiteleik miatt kell aggódniuk és a gyerekeik oktatását fizetniük, akkor ennek a két félnek az én közbelépésem nélkül is…..
sanya21 2011.03.04 08:34:30
Bekövetkezett amit korábbi cikkünkben jósoltunk (lásd lent). A Liga és a Szakszervezet ma megegyezett abban, hogy 24 órával meghosszabbítja a jelenlegi kollektív szerződés lejáratát, így nem csütörtök, hanem péntek éjfélig tárgyalhatnak az új szerződésről. Így a holnapi…..
Kemény meccs dúl az NFL új kollektív szerződésével. A tegnapi 12 órás menetet követően ma reggel tovább folytatták a közvetítő által vezetett tárgyalásokat a felek. A mai nap azonban a források szerint elsősorban a ma éjfélkor lejáró határidő kitolásán dolgoztak,…..
Némi bizakodásra adnak okot az elmúlt pár óra fejleményei az NFL kollektív szerződésének ügyében. Tegnap 6 órát tárgyaltak George Cohen közvetítőnél a felek, míg ma is egy 4 órás ülés várható.Az ülés előtt azonban bejelentették, hogy a tulajdonosok nem zárkóznak el az…..
Nem csak irányítók készíthetnek trükkös dobásaikról videókat. Itt van Zach Enyeart a Washington State egyetem long snappere, aki szintén megmutatja mit tud. (Az ő feladata amúgy meccsenként átlag 5-10 db lábközötti hosszú hátrapassz a  mezőnygól esetén illetve a…..
Nagynevű játékosokkal bont szerződést a New York Jets. Távozik a veterán külső linebacker Jason Taylor, a nose Kris Jenkins valamint Damien Woody a támadó- és Vernon Gholston a védőfalból, értesült a New Yord Daily News.Mindegyikük elbocsátásának jó oka van. Woody számos…..
A hétvégén már nem csak interjúk voltak az Indianapolisban zajló NFL Combine-on (azaz a főiskolás játékosfelmérőn) hanem gyakorlatok is. Az idei drafton résztvevőkre azt mondják, hogy különösen a támadó és a védőfal szempontjából lesz erős csoport, de néhány…..
Stephen Paea az Oregon State egyetem védő falembere (defensive tackle) megdöntötte az indianapolisi Combine-on (az NFL-be készülő főiskolás játékosok felmérőjén) az eddigi fekvenyomási csúcsot. 49-szer nyomta ki a 102,kilót (225 fontot). Szorgalmát, elkötelezettségét és persze…..
A hétvégén már nem csak interjúk voltak az Indianapolisban zajló NFL Combine-on (azaz a főiskolás játékosfelmérőn) hanem gyakorlatok is. Az idei drafton résztvevőkre azt mondják, hogy különösen a támadó és a védőfal szempontjából lesz erős csoport, de néhány kiemelkedő…..
Ma befejeződött az eredetileg 7 naposra tervezett George Cohen szövetségi mediátor által vezetett tárgyalássorozat. A felek megállapodtak, hogy jövő hét kedden folytatják a megbeszéléseket. Cohen szerint "értek el haladást, de még nagyon erős nézetkülönbségek maradtak.…..
sanya21 2011.02.28 09:47:51
@CrazyHorse: reméljük, mást nem tehetünk
Ugyan ma még csak interjúk vannak az április Draft előtti legfontosabb eseményen, a Combine-on, de itt az ideje, hogy egy kicsit megismerjük, miről is van szó. A Combine a főiskoláról kikerülő játékosok legfontosabb fizikai és szellemi felmérője. Mintegy 150 ígéretes játékost…..
Amerikáról sokáig azt gondoltuk, hogy a jólét és a lehetőségek országa. Aztán azt, hogy a buta és kövér embereké. (Az igazság, ahogy az lenni szokott sem egyik sem másik, de mindegyik prekoncepciónak nyilván van alapja.)Annál azonban, hogy mit gondolnak egy kis közép-kelet…..
sanya21 2011.02.25 07:51:54
@i.n.v.a.d.e.r: csak közép-kelet európai...
A Combine épp elkezdődik, a Liga és a Szakszervezet ma 7. napja folyamatosan tárgyal, így viszonyleg kevés sajtómunkás foglalkozik az edzőkkel. Jó Rexünk ezt köztudottan nehezen viseli, így ma bombaként robban a hír. Ryan Los Angelesbe utazott a CSI: New York egy részének…..
  Szerintetek lesz megegyezés a tulajdonosok és a játékosok között március 4-ig?Simán, még a héten!Csak az utolsó éjjelNem, de pár nappal később igenNem, de tavasszal igen, a szezon nem lesz veszélybenNem, és a szezon is csak csonka leszNem, és elmarad az egész szezonView…..