Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annnngyalka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nárcisztikus neurózis Ömlesztve 2009.06.24 01:08:02
Már van vagy 11 napja, hogy nem írtam, szóval gondoltam írok. Nem azért mert most pont 0.42-kor rámjött az ingerencia, hanem mert muszály ébren maradnom, pedig holnap hajnalban (5.30-kor, igen nekem ez hajnal), kelnem kell, mert menek munka. Igen, bár mily meglepő beléptem én is a…..
Tudjátok, van a neten egy ilyen alkalmazás, ahol lehet egymást értékelni.Nos, nekem a minap vált reprezentatívvá, vagyis 100 ember értékelt.Vicces eredménye lett:..
Nem utállak te kis mókusegér!A május 2 szerintem jó, de majd csak akkor derül ki, amikor haza megyek és otthon megmondják. De szerintem ok. És ott leszek!..
Nárcisztikus neurózis Napi szarom 2009.04.16 09:57:49
Ok!Tehát most van tele a faszom a világgal!Kiderült:Szakmai gyakos papírt köv 7-en le kellene adni, de se helyem, se semmim nincsen.Hétfőn írok Közgágzból, amit most tudtam meg, valamint Tűzvédelemből. Az AGYI zh-m karó. Ja és ma este 6-ig bent szopok.Még valami jó hír mára?Ne…..
Nárcisztikus neurózis Álom 2009.04.14 13:22:11
Ha valaki ért hozzá, az elárulhatja, ha valaki csak annyira mint én az inkább hallgasson örökre.Ma volt egy durva álmom. Nem tom, hogy miért és kivel, de ha a sejtésem igaz akkor szarban vagyok.Volt nekem egy barátnőm rég (nem röhög hangosan), akit már nagyon szeretnék elfelejteni.…..
Holnap el kell mennem egy bizonyos helyre egy bizonyos társasággal! Vicces, mert nem tudtam, hogy kikkel mikor és hova, de nem véletlen vagyok Lámék!Természetesen kiderítettem, hogy mi merre hány méter!Az ellenállás hiábavaló! Minden kiderül a végén! Mindíg minden!..
Annnngyalka 2009.04.10 23:28:26
“Az élet olyan, mint egy kártyajáték. A kiosztott lapok adottak, de ahogy játszod őket, az szabad akarat.”..