Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Era83

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem voltam nagy futó. Még gimista koromban egyszer lefutottam Fehérvár belvárosában a számomra ultramaratonnak tűnő, 5 km-es távot egy Samsungos pólóért. A táv fele persze sétával telt, de elhatároztam, hogy a következőre már készülni fogok, hogy jobban bírjam. A sors…..
A Dróthuszárok az idei pünkösdi hétvégén Kétvölgybe helyezték ki székhelyüket. Három évvel ezelőtti, nagy sikerü túránk helyszínére tértünk vissza, hogy bejárjuk a magyar-szlovén-osztrák hármas határ ismerős és még felfedezetlen lankáit. Első nap gyalogtúrát…..
Vasárnap, augusztus utolsó hétvégéjén rendezték a Mátra Maraton kerékpáros versenyt, életem első bringás megmérettetését. A felkészűlésről már írtam egy keveset, most jöjjön a végeredmény... Benyomások Viszonylag hamar feltűnt, hogy a helyszínen jóval kevesebb az igazi…..
Már-már hagyomány a Dróthuszárok körében, hogy minden évben egy napot a Balaton partján töltünk. Így, ha nem is egy többnapos túra keretében, de néhány év alatt körbejárjuk a Magyar Tengert, és annak közvetlen környezetét. Az elmúlt években a Balaton-felvidék volt…..
Era83 2009.06.18 00:04:16
@Bandita6:
Köszönjük, mi meg RÁD, de NAGYON!! :)
Félre ne értsd, nem puncsolok és főleg azért nem, hogy minél többet szerepeljek a leírásokban és a fotókon... ;) :D
Őszintén, tiszta szívből jön! ;)
Era83 2009.06.16 22:26:15
@Bandita6: amint látod... :)
az említéseket említve :), legközelebb majd jobban "igyekszem", hogy lekörözzem Earnyt. :)
Pedálozás a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén A meteorológiai előjelzés igazi kirándulóidőt ígért a hétvégére, így jó korán, reggel hétre kimentünk az Esztergomba induló személyvonathoz, hogy biztosan felférjünk bringáinkkal együtt. 11-en vágtunk neki az idei második…..