Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gIzA

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÖKI Blog Isten humora? 2010.11.12 12:44:00
Arról már régen megbizonyosodtam, hogy a jó Istennek van humorérzéke. Ezt bárki tapasztalhatja.Egy - úgy emlékszem, igaz - anekdóta szerint egy szerzetes nővér, aki addig mindig tudatosan nyitotta ki a Szentírást ott, ahol konkrétan olvasni szerette volna, egy nap kezébe vette…..
gIzA 2010.11.12 14:46:07
Berlin, Berlin Ithhon Otthon 2010.03.23 21:05:00
Jóideje már, hogy hazajöttem nem is írtam semmi lezárást a nyagy élményekhez, talán azért, mert nem is zárult le semmi. Megváltoztatott Berlin, neki egy része énbennem nekem egy részem őbenne él tovább. Az biztos, hogy se fekete se fehér, se sexy nem volt :DMióta hazajöttem…..
gIzA 2010.04.01 13:16:07
Negyvenes évei elején járó, fiatalos, lendületes, magabiztos, konzervatív, hűvös, laza úriember hívja Önt titokzatos kalandokra.Egy pillanatra majd megáll az idő, mikor a teraszon cigarettázva hallgatod a kiszűrődő zongoraszót.jelige: Mr. Berlin:)..
  Tisztelt Uram! Tisztában vagyok azzal, hogy nem áll módjában teljeskörű felvilágosítást adni cége működéséről, mégis kérem feleljen következő kérdésemre, amennyiben ez lehetséges, és nem sérti az üzleti titoktartás alapszabályát sem.Kérdésem tehát a…..
Berlin, Berlin Enyje benyje :) 2009.03.26 22:39:00
Hú hú hú hú még élek ezer éve nem voltam itt ejj ejj. Minden percben megérkezhet Alexánk Mamiékhoz. Izgalom van errefelé is amelett hogy itt bujdosik az étkezöfestés romjai elöl hugom, nálam kinn Medveföldön. Állandoan ablakot nyit a szobámba pedig valamelyik nap még hovihar is…..
Ma megint hatalmába kerített. A szemét. Egészen más alakban jött, mint a múltkor. akkor nyilvánvalóan láttam, hogy mennyire nem szabad vele beszélgetnem...(Azt hiszem akkor tulajdonképpen nem is én voltam az áldozat, sőt akkor biztosan nem én voltam. az egy teljesen mindennapos eset…..