Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figuro55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
addict Időutazás a Sugárba' 2009.04.09 15:00:00
Nézem ezt az óriásplakátot, és nem értem az istennek se. Van egy áruház, amiről mindenkinek a lepukkant 80-as évek jutnak az eszébe, és van egy új vezetés, ami mindent elkövet, hogy megváltoztassa az emberek fejében élő képet. Aztán egyszer csak derült égből…..
Emberek, az m1 nekilát előröl levetítetni minden idők legviccesebb sorozatát, a Szomszédokat, nem igaz, hogy nincs két-három hogyvoltíró akik ne állnának össze, hogy lilára szívassák a sorozatot a férfiszemöldökű Julcsival, az alkoholista köcsögkészítővel meg a vindózos…..
A Guitarsite.com nevű oldal összeállította a TOP50 legcsúnyább gitár EVÖR-t, így nekünk - mivel a téma az asztalon hevert - a listát átlapozva, szétröhögve, picit néha undorodva csak ki kellett választanunk a saját TOP5 legcsúnyább gitár evörünket. Ez horror! Mondjuk Prince…..
figuro55 2009.04.07 19:31:08
Vagy ez:
[url=
updown.hu/image/show/r8tRIZAjhK/steampunk-guitar.jpg]updown.hu/image/show/r8tRIZAjhK/steampunk-guitar.jpg[/url]