Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegyolvaso

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Manipuláció koncentrátumot vegyenek", avagy - "Hogyan Kovácsoljunk Magunknak Milliók Álmaiból Milliárdokat!" 1. TARTALOM 1. Tartalom 2. Meggyőzés a Network 21-ben avagy "Hogyan Kovácsoljunk Magunknak Milliók Álmaiból Milliárdokat" 2.1. Bevezetés…..
csakegyolvaso 2009.04.06 14:27:56
Amway … aligha van bárki Magyarországon, vagy akár az egész világon, aki ne hallotta volna ezt a nevet és ne gondolna rögtön ugyanarra. Mo laksságának kevesebb,mint 40%-a ismeri ezt a fogalmat, hogy Amway.És ezeknek az embereknek egy része a termékekkel asszociál, másik része az ügynököléssel, egy harmadik pedig az intelligens pénzkeresettel
Ez gondolom, elég részletes volt..
Folytatom
A nem sokkal a második világháború után szerény kezdetekkel alapított,
A céget 1959-ben alapította Jay van Andel, és Rick de Vos, Ada Mi-ben
1959 már jóval a világháború után volt.Épp dúlt a hidegháború.

A meggyőzésről és beszervezésről egyetlen szó sem esik az Amway cég egyetlen publikált, vagy reklámanyagában sem,

www.amway.hu/cms/opportunity/own_business
Ez a link az amway hivatalos honlapjáról van, és ha rákattintasz,azt fogod olvasni, ami az értékesítési tervben is hallható.Csak ott részletesebben kifejtik.
Vagyis, hogy a te döntésed, hogy csatlakozol-e ehhez a rendszerhez, vagy nem.
Ez eléggé nyilvános publikáció...

A multilevel marketing egyik legsikeresebb vállalkozása, amely rendszerében és hatékonyságában messze maga mögött hagyta az olyan cégek értékesítő rendszereit, mint pld az Oriflame, az Avon,
Az AVON nem multilevel cég, bár annak indult, viszont volt olyan kedves, és alávágott a saját tanácsadóinak, akik megszerettették az ismerősökkel a termékeket, és úton útfélen bolti értékesítéssel terjeszti termékeit.


hallanak egy másik cégről, vagy szervezetről, amely az anyavállalat, az ún. ellátó cég marketingjének megszervezésével foglalkozik. Ezek közül pedig a Network 21 a legnagyobb

A N21-nek köze nincs az Amwayhoz, de erről már írt más is.
Egy teljesen független nonprofit know-how cég.

hogy olyan taktikát alkalmaz, ami mást, és sokkal többet nyújt, mint csupán jó minőségű tisztítószerek használatát.


Előző bejegyzésemben írtam a tisztítószerek kevesebb, mint 7%-os arányáról...


És ez csak a bevezetőből a szemezgetés...
Biztos én vagyok a láma, de hol lehet elolvasni az egész " tudományos tanulmányt", hátha segítségedre lehetnék az ilyen véletlen apró pontatlanságok kijavításában?

csakegyolvaso 2009.04.06 16:24:43


Nincs több hozzászólásom..Amit írsz, illetve ahogy írod, az a világ összes szektájának, és áltudományos alapokra helyezett tanának a stratégiája.
A recept: Végy 9 rész igazságot, és hintsd meg 1 rész félreértelmezéssel.Ezt csinálta Hitler is, ezt követik a Hubbard-hívők is.
Ez ennek a munkának a lényege.
Az általad említett írók művei, melyek az egész világon működő sikerszisztémákról szólnak, a N21-ben nem kivonatolva, hanem egy az egyben jelennek meg, és képzik annak is az alapelveit.
Hogy a N21 esetében ezeket az elveket az Amway üzlet hatékony építésére használják fel, az csak egy dolog.
És ha már megszólítottál a pszeudo, meg inpotens-hablatyoddal, annyit tennék hozzá, hogy ha tized ennyi elkötelezettséget tettél volna bele a N21-en keresztül megszerezhető tudás alkalmazásába, mint ennek a "dolgozatnak" a megírásába, akkor nem lenne ennyire savanyú a szőlő:)

A végkövetkeztetésed a szektás baromságok előtt adja a legtisztább képet a hontalanságodról.
Ha Te nem vagy elkötelezve azzal kapcsolatban, amit teszel, vagy a családoddal kapcsolatban akár...akkor nagyon nagy bajban vagy.
Miért baj az, hogy valaki elkötelezettje a munkájának? Illetve erre ne válaszolj, hisz nem baj. Hogy miért pont a N21 cseszteti a csőrödet, erre csak tippem lehet, de semmi jelentősége.
Ennyi elméletieskedés, a részleteknek az egészből való kiragadása..Utoljára akkor hallottam ilyent, amikor jeles közismeret személyiségünk idézett Lenin összes műveiből, méghozzá jó hosszasan.
És csak miután befejezte, és mindenki azt hitte, hogy a modern kapitalista társadalom elméleteiből voltak az idézetek, utána derült ki az igazság.
Szóval...Ezt nevezik manipulációnak, amit ez a "tanulmány" tesz az óvatlan olvasóval..Sok-sok igazság közé beszúr néhány kiragadott, önmagában a folyamat végzése nélkül értlemetlen, illetve értelmezhetetlen, ugyanakkor eléggé félreértelmezhető idézetet, és ollállá... Máris elhintett valamit, aminek a legkevesebb köze a valósághoz van, viszont jól hangzik.
Egy szó a szektákról.
A szektákban jó esetben a tagok azt teszik, amit a szekta főnöke kihirdet..
Te mennyi N21-es rendezvényen voltál? És utána abból a sokezer emberből akik ott voltak, kik tették meg , ami a szinpadról elhangzott? Kb. tized százalék..
Hát ez eléggé gyérül működö szekta.
Na de mindegy, ezt azt hiszem pont neked hiába is mondom, mert ennél becsontosodottabb és manipulatívabb gondolatok közé úgyis lehetetlen beférni. És nem is szándékom.
Nem mondom, hogy sajnálatraéltó vagy, mert sajnáljon, akinek három mamája van, de ezzel neked kell együtt élned.
Azzal is, ami miatt ide kerültél, és azzal is, hogy egy ilyen "tudományos munkában" találtál kiteljesedést.
De azért további sok sikert