Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lustee

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Lustee 2010.07.23 18:38:42
 Sziasztok!Holnap azaz vasárnap reggel egy pár napos kirándulásra indulunk Angliába, megnézzük esik-e. Kihasználva az alkalmat teszteljük a Bamakon is majd használatos műholdas nyomkövetés funkciót az oldalon. A teszt nyílvános, ide kattintva láthatjátok éppen merre…..
Hello mindenkinek!Kicsit régen írtunk már, de igazából nem sok minden történt a Budapest - Makó verseny óta, most viszont aktuálissá vált. Mint azt sokan tudjátok a 2009-es Budapest - Bamako-n volt egy csapat, Duna Tv néven, a fedélzeten Markó Zsófiával és Borsa Mikivel, akik az…..
Kedves Emberek! Egy hosszabbacskára sikeredett nyári szünet után ismét jelentkezünk, ezúttal az év legrangosabb versenyével! Holnap-holnapután ugyanis megrendezésre kerül a IV. Budapest-Makó verseny, mely a Bamako Challenge futamsorozat záró akkordja. Tavaly megnyertük a Makót (és…..
Lustee 2009.09.13 17:18:41
Kedves Emberek! A Bamako Challenge idei második versenyén, a Budapest - Győr futamon Borsa Miki barátunk mindkét napot forgatással töltötte, és az anyagból készített egy 7 perces klipet. Nagyon hangulatos kis videó, ráadásul a szemfülesebbek többször láthatnak is minket benne,…..