Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qnyi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsla Alvópóz Verseny 440. Pille 2012.02.22 16:48:54
Ő Pille, itt még miniben. Ma már 7 hónapos, és több mint 20 kiló. Már nem alszik az asztalon, mivel nem férne fel :) de rendszeresen segít nekem a munkában.  :) Továbbra is az iroda kedvence.Puszi:…..
145-ös "versenyzőnk"-ről készült régi-régi bejegyzést csodálom mostanában, s kíváncsi volnék, mi van vele napjainkban :-D.Ági küldte nekünk ezeket a fantasztikus képeket a meghökkentő barátságról, amire a babakori képek magyarázatot adnak. Köszönjük! Keresd…..
Kedves Fekvővizslások!Drótos kis Jónásunk éppen 13 hetes, egy hónapja már a mi családunkban gyarapaszik és alszik.Mutatunk róla néhány képet.Szép vizslás tavaszt…..
                                                ..
Sziasztok!Szeretném megosztani veletek,2 kutyánk képeit.Amy kutya vizsla-labrador keverék csoda,Lizike vizsla kutyus.Amy menhelyi kutyából lett a mi szemünk fénye 2 éve,a Lizike pedig 1 évvel ezelőtt került hozzánk,szinte az éh halál szélén. :( Az a gazdinak nem mondható…..
Amikor hozzánk került, és megváltoztatta az életünket („Kutya nélkül lehet élni, de minek?”) nagyon sokat aludt a legkülönbözőbb pózokban, ahogy a képeken is látható. Ilyenkor persze mindenki lábujjhegyen közlekedett a házban… Teltek-múltak az évek,…..
                      ..
Katicától:          ..
Sziasztok!Kutyus neve : Sam , Egyesult Kiralysagbol(jelenleg)Telaponak hianyzott egy renszarvasa es Sam ugrott be segiteni... :))))Puszi es Kellemes Karacsonyt Kriszti, Andris es Sam              ..
Andrástól:..
Qnyi 2009.12.04 23:04:19
Vizsla Alvópóz Verseny 264. Aida 2009.12.01 13:54:00
Nagyon örülünk, hogy újra blogoltok! Bearanyozta a napjainkat! Solti Kata vagyok Kiskőrösről, a képeken Aidám horkol! Mi kisebb falkával rendelkezünk, mivel hobbyként kutyusokat mentek. Önagysága is menhelyről került hozzám! (az iwiw-en és a farm.hu-n is megtalálsz minket!,…..
DRÁGA, ÖREG FRÉDI! AZ ISTEN ÉLTESSEN TÉGED 16. SZÜLINAPODON, S KÍVÁNOM, LEGYEN MÉG SOK-SOK VIZSLATÚRÁS, VELŐSCSONTOS, CSALÁDODDAL FELHŐKÖN UGRÁNDOZÓS GYÖNYÖRŰ NAPOD!Rozsdás, Lucakutty, Eszter, Pista, Áron, Marci és Ádám..