Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuppetMaker

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noshat, igen. Itt a nyar, jomagam pedig csaladommal egyutt nyaralni mentem. Ez reszemrol igen ironikus tett, de a kivancsisag es a vagy, hogy tavoli orszagokat is megismerjek, nagyobb volt. Most meg...Termeszetesen ugy terveztem, hogy jovore inkabb valami nyugalmasabb es elmenyekben gazdagabb nyarat…..
    Mit kéne mondanom, azt hiszem itt az ideje annak, hogy eláruljam, van egy kishúgom. 5 éves a poronty, de valahogy nem igazán szorult bele semmi tisztelet vagy nevelés. Ez felfogható az óvoda és a bölcsöde káros hatásának, mert nem itthon tanult meg káromkodni,…..
Marionett bábú Kinek higyjünk? 2009.06.24 14:23:00
Hát igen. Nagy kérdés, kis embertől. [főleg mivel nagyjából 165 cm körül vagyok max.]    A kérdés igazából arra vonatkozik, hogy hagyatkozhatunk-e mások véleményére, javaslatára, meglátására, vagy mindenképp hallgassunk a belső hangra, mely irányít minket?…..
Marionett bábú Önmarcangolás 2009.06.14 18:58:00
     Vannak bolond gondolataim, vad, hirtelen tetteim és vannak összeférhetetlen érzéseim. Én magam vagyok az ellentét, hisz az eszemre hallgatok, de a szívemmel látok. Igen nehéz összeegyeztetni a két dolgot, és mindig megjártam. Az eszemre hallgatok.…..
PuppetMaker 2009.06.15 20:57:17
@♥ღ♥Noncsy♥ღ♥: Hehe, köszönöm. Már jó pár éve képes vagyok ezzel az érzéssel együtt élni, és azt hiszem mintha már képes lennék legyőzni is. De csak barát segítségével megy, egyedül még eléggé kemény. Mindenesetre köszönöm a jókívánságot :]
Vajon ki lehet a célcsoportja az IKEÁ-ban a „Knaster dekorációs kövek” néven 295 Ft/db áron árusított dunai kavicsnak? Tudom, hogy van feng shui és miért ne volna való a természetközeli életérzés a lakásokba, ezért gondoltam, én is feldíszítem e termékkel a…..
Marionett bábú Kérdés 2009.06.12 17:34:52
"Milyen nevetségesen beteg bábok vagyunk és milyen kis színpadon táncolunk. Milyen mulatságos, ahogy táncolunk és kefélünk, és senkit nem érdekel, hogy semmik vagyunk. Nem azok vagyunk, amiknek Isten szánt minket." idézet John Doe naplójából / se7en c. filmVajon van-e…..
Uj élet kezdete!Mindenki életében van egy nap legalább mikor más ember bőrébe szeretne bújni, vagy ráveszi magát arra hogy új életet kezdjen, megváltozzon. A változás nem éppen külső átalakításában lehet, hanem hogy ujj viselkedés, életforma legyen. Végre vége van a…..
Marionett bábú Viharfelhők 2009.06.10 21:37:00
"Háború közeleg, hallom édes hangját,Érzem illatát, morajló hatalmát. Jöjj, áldj meg ittléteddel,Szomjat oltó könnycseppeddel,Jöjj és törj, lobbants lángra fát,Hadd érezze mindenki, tiéd a világ! Ne siess el, mindig van időd,Megáll minden, ha látja erőd.Hadd…..