Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildi-go

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc játéka, vajon miért?!                    ..
Ma pirosbetűs ünnep van, Nóra újra oviba ment. Tegnap gyógyulttá nyilvánították, így újra mehet játszani és küzdeni az elemekkel.A betegség pedig belőlem is kihozta a legrosszabbat és olyat tettem, amire mindig is esküdöztem, hogy soha, de soha ... velem ez nem történhet meg, ha…..
Ildi-go 2011.10.19 22:20:45
Engedjétek meg, hogy utólag is boldog új évet kívánjak mindenkinek!Rengeteg változás történt az életünkben, talán jelenleg a legstabilabb pont a családban az óvodás cula lányom, aki karácsonyra teljesen leamortizálta magát az oviban, így az ünnepek alatt tulajdonképpen a fő…..
Ildi-go 2011.01.25 01:12:27
Az van, hogy egyszerűen alig jutok a géphez. Először azért, mert a Balatonnál süttetük a hasunkat 3 napig. Isteni volt! Nóra, mint minden gyerek imádja a vizet és nem lehet kirángatni belőle. Rányomok két karúszót, a derekára jön az úszógumi, és már mehet is a pancs.…..
Azuram fejébe vette, hogy színészmesterséget szerintem ripacskodást tanít Nórának az esti fürdetések után, amely az idő folyamán kis szeánsszá fejlődött náluk (itt már írtam is erről). Hát igen, ez Azuram egyik furcsasága, de megbocsátom neki, mert nagyon viccesek.A…..
Előre is szeretném leszögezni, hogy szeretem a lányomat!De, újabban nem csak a hisztikre ámulok-bámulok nagy szemekkel, hanem ami még inkább szíven üt, hogy egyre agresszívebben viselkedik, ha valamit akar. Ilyen egyszerű szitukra kell gondolni, hogy kinéz magának valamit,…..
Ildi-go 2010.03.09 16:12:09
Utólag rájöttem, hogy igen rossz ötlet volt megtanítani Nórinak az énispiszeteispisze kezdetű örökzöldet. Úgy lefejelte az orromat, hogy azóta is sajog, ha hozzáérek, ráadásul sikítottam egyet, mikor az eset megesett, ami a kisasszonynak annyira tetszett, hogy alig bírta…..
Egy liba és egy malac Dobozlakók 2009.08.18 22:45:00
Jeleneleg úgy áll a költözés projektünk, hogy már az új lakásban vagyunk kb. 80%-osan berendezkedve, de azért vannak még felszereletlen bútorok, képek ... és hát mi tagadás, hevernek még itt-ott teli vagy üres dobozok is.Persze a gyerekek egyből lecsaptak a kartonokra és…..
Ildi-go 2009.08.19 16:56:01
Spanyolországban voltunk, mivel Dóri barátnőmék vettek ott egy házat, mi pedig akkora, de akkora mázlisták vagyunk, hogy elmehettünk hozzájuk. Csak szuperlatívuszokban tudnék mesélni a helyről, így inkább nem is ömlengek, elég annyi, hogy volt medence, óriás…..
Bősárkányon házigazdánk Elvira néni messzi földön (pl. Ausztrália, közelebbről Perth) híres gyékényfonó-sodró, így reggeli után mi is belekóstolhattunk e szakma rejtelmeibe. Kiderült, hogy Bősárkány tulajdonképpen erre a mesterségre épült. Nem véletlen, a környék…..
Túljutottunk a nehezén! Nóri szép lassan elkezdett enni pénteken, minden etetéskor néhány falatocskát, aztán szombaton már felfalta a korábbi adagokat, de azért igyekeztem még lájtos menüsorokkal táplálni, míg a pocija is erőre kap.Mostanra pedig csak egy-egy kis köhécselés…..
Még semmi jó hír, talán csak annyi, hogy már nem lázas. Viszont szinte semmit sem eszik, feltehetően a torka fáj még, és mivel ez már a harmadik napja így megy, gondolom nem is nagyon kívánja az ételt. A ropi az egyetlen, amit néha rágcsál, de sajnos már ő maga is ropilánnyá…..
Most csak egy gyors bejegyzésre futja, ugyanis sajnos megtalálták Nórit újra a vírusok, valami torokfájós, orrfolyós, lázas cucc.Az történt, hogy tegnap hoztam haza nagyiéktól, és a kocsiban elaludt (ami már furcsa volt nekem). Aztán otthon megnéztem a lázát, mert gyanúsan meleg…..
Átugrom most azt a szentimentális felvezetőt, hogy süt a nap, rügyeznek a fák ..., ezeknek mind örül az ember, viszont van egy nagyon fontos ismertetőjegye a tavasznak, mégpedig, hogy előkerülnek a motorok. Vad motorosok tartják rettegésben nálunk is a környéket, összevissza…..