Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leon Osman

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van bennem némi félelem a mozikkal kapcsolatban, nem tehetek róla, aggódós típus vagyok. Gyerekkorom óta nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy lassan elfogy minden ötlet, nem tudnak már mit mondani nekünk, eltűnik az eredetiség a vetítővászonról. Ha jobban meggondoljátok, ez a…..
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Leon Osman 2010.06.12 20:16:03
@Glory: Ez a védelem enyhén szólva is gólképes... hát azért hajrá angolok, de ha Donovan lő gólt tőlem nyerhetnek ők is...
A 2010-es világbajnokság utolsó, „H” jelű csoportjához érkeztünk el  a Radio Q-val közös kedvcsináló sorozatunkban. Spanyolország Európa-bajnoki címvédőként és sokak véleménye  szerint  a  világbajnoki cím egyik fő várományosaként érkezik a…..
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Leon Osman 2010.06.07 10:02:42
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
Régi álom valósult meg, mikor végre 2010. májusában ott álltam a Fratton End-en. Hallgattam a 21 000 torokból feltörő „Play up Pompey, Pompey play up!” csatakiálltást a Big Ben harangjainak dallamára. És láttam egy patinás futballklub talán utolsó hazai meccsét……..
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
Leon Osman 2010.05.15 16:09:32
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Leon Osman 2010.05.09 19:02:21
@vadkutya: Mert megverte az Arsenalt...
Leon Osman 2010.05.09 19:08:17
@vadkutya: de nekem az a 3 pont tetszett a legjobban :D
Leon Osman 2010.05.09 19:30:07
@vadkutya: @imici77: sokra mentetek vele. Jövőre is szépen elképzelitek, hogy bajnokok lesztek s aztán jön a valóság...
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
Leon Osman 2010.05.06 11:49:13
@Lebowski Őtökisége: a 23:41-es kommented. Mellesleg nem a másikra kéne mutogatni, a Lazio csinált, amit csinált, de hogy ez, ami tegnap volt Rómában vállalhatóbb, azt azért kétlem.
Leon Osman 2010.05.07 16:08:12
@Iustizmord: A Chang egy finom thaiföldi sör :D amúgy meg nem egyenlő a kettő, de nem mondom melyik a nagyobb bűn. Egyik se mondjon semmit a másikra ezután aztán jó napot...
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Leon Osman 2010.05.05 15:02:17
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Leon Osman 2010.05.01 09:12:39
@Pig_Bodine: gyorsan igyad azt a sört, mert a carlsberg is csak a szezon végéig támogatja már a poolt... remélem Sounesst hívják vissza, ettől rosszabbat már ő se nagyon tudna csinálni... remélem még befogjuk a poolt, ehhez mindenképpen nyernie kell a chelseanek ellenük s máris csak két pont az előnyük. Persze a stokeot meg kell verni.

@bakító: ugyanezt kívánom a gunnersnek is :)
Sem a Parma-Roma (1-2), sem a Milan-Fiorentina (1-0) eredményét nem találtam volna el, úgy éreztem, a rómaiak összeomlanak a Samp elleni vereség után, mint a szüreti széklet, a Milanban pedig idén már csak egy győzelmet láttunk. Nyilván ez valahol determinálja a további…..
Leon Osman 2010.05.02 23:38:43
@Iustizmord: ha sokat kötekedsz a fejedre húzom :)

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én járok egy milanos tulajjal ellátott helyre, de nem okoz gondot nekünk kiállni elé haverral kifeszítve a Roma és Lazio sálainkat egymás felett, és belevigyorogni a képébe. Úgy vagyunk vele, hogy inkább az AS vagy SS, mint az AC...
Leon Osman 2010.05.02 23:47:05
@Iustizmord: 8... más dellája is jó, mégis kivágta őket :D bár egyszer beszólt, hogy régen ő is drukkolt gyengébb csapatoknak... :D
Leon Osman 2010.05.03 00:18:23
@Iustizmord: Inkább, mint te, aki pizsamában futkos a fehérköpenyesek elől :) ez még mindig nem az angol poszt, de nekem legalább van chang-os mezem :D
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Leon Osman 2010.04.28 23:42:39
@Eastbay1: már ha beveszik...

Pepnek kellett volna játszani Motta helyett, akkor 12 a 10 ellen csak megoldották volna... Balotelli már próbálkozott múltkor ezzel...
Leon Osman 2010.04.28 23:52:29
@krystian: nekik semmiképpen se
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Leon Osman 2010.04.20 21:51:51
Leon Osman 2010.04.20 22:04:00
Leon Osman 2010.04.20 22:15:58
@shúméker: Én a tv2 honlapján nézem
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
Leon Osman 2010.04.18 21:21:03
@imici77: Azért 1 erős szabadrúgást közelről úgy hogy előtte ugrik el az útból a játékos más sem túl gyakran véd ki... mellesleg ti is érdeklődtök iránta... amellett, hogy ő sem megy a szomszédba a potyákért,de ezért nem őt hibáztatnám
Mr. Rick: Zárjon be a gyár Az Erik a Viking egykori agyát jobbára a 90-es évek popzenéjének Michael Dudikoffjai között emlegethetjük, mégis kénytelenek vagyunk megemlékezni róla. Az ok pedig nem más, mint hogy ezen szerzeményével új fejezetet nyitott a culáger-dancefloor…..
Esti Kornél: Hetekkel ezelőtt az itáliai és nemzetközi lazialék között is robbanásszerűen terjedt el az az elsőre hihetetlennek hallatszó hír, hogy az olasz labdarúgás egyik legnagyobb szurkolói csoportja, az Irriducibili felfüggesztette tevékenységét. Bár tudtuk – és…..
Leon Osman 2010.04.15 17:05:49
@Viszlat: Mindegyik úgy csúsztat, ahogy neki klappol a mondanivalójához... még mindig félek a szaúdi terroristáktól, akik itt rohangáltak nálunk mezeik alatt pokolgépekkel.
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
Dolphi lelépett Hollywoodba így a szomorú svédeknek már csak az Ikea meg az Ericsson maradt. Ezért kellett nekik egy saját akcióhős! Ekkor lépett  a színre Frederic Offrein, aki Mikulás és Kenny Rogers titkolt kapcsolatából született, egy félre sikerült svéd pornófilmes…..
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
Leon Osman 2010.03.20 18:56:15
@lackó: Látom véletlenül sem olvastad el az írást, s igen van errefelé irsai... "a másik felét pedig a borvidéken található összes fajta adhatja (pl. cserszegi fűszeres, zefir, Irsai Olivér, tramini, ottonel muskotály)."
mielőtt megszólalsz nézz utána...