Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nephilim

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a Wave 1 és vele az új hajók. Néhány boltban már most elérhetőek itthon is, így a hétvégén már neki is eshetünk a tesztelésének. Addig is foglalkozzunk még kicsit az alapdobozzal. Bár közel tökéletes a tartalma, az FFG hagyott nekünk egy kis munkát, ki kell fessük a…..
intra to inter 27. 2014.08.18 23:33:30
Belegondolok, hogy olyan hajat szerettem volna mint Joey Tempesté.... de volt ennél rosszabb ötletem is akkoriban. Viszont ez a számot végig tudtam légdobolni, lehet még mist is menne. Össze kellene gyűjteni a halott istenes számokat egyszer, ez a gyöngyszem biztos, hogy a top 5-ben…..
Nephilim 2014.08.18 23:39:23
A horrrorfilmek már csak ilyenek. Ahhoz, hogy a gyilok elkezdődhessen, a szereplőknek olyan döntéseket kell hozniuk, amilyeneket épeszű ember valószínűleg nem hozna. Van itt egy véres pincelejáró - persze, nézzük meg, mi van odalent! Ijesztő hangokat hallunk a totál sötét…..
Nephilim 2013.10.24 10:42:48
@MolnarErik: Igen, valszeg. Király Pisti (Stephen King) bácsi fejtegette az egyik regényében, hogy az ember már csak ilyen: kíváncsi, hogy mi lesz a véres ajtó mögött, ahonnan csámcsogást hall, mert egyszerűen tudnia kell, hogy mi az ott. Érzi, hogy nem lesz jó vége, de muszáj megnéznie.
Valszeg kell a világ normalitásába vetett hithez, hogy megnézd, és lásd, csak a ketchup ömlött ki, és azt falja a kutya. Mert ha tényleg a szörny eszi a nagymamát, akkor vége, ideje megőrülni... (Ld. még H.P. Lovecraft munkássága).
Kolja megigazította a hevedereket, kivárt hogy a németek még közelebb jöhessenek. A lebombázott és kiégett gyárépület második emeletén vackolták be magukat, ahonnan remek rálátásuk volt az utcára. Nyolc doboz lőszert és öt liter vizet tartalékoltak a rohamra, Igor az éjjel…..
Nephilim 2013.10.08 10:03:41
Geekblog Erőnek erejével 2013.01.22 23:17:29
A jó hír az, hogy vagy 15-20 éve nem láttunk akcióvígjátékot, ami ilyen pofátlanul véres és trágár a maga könnyed, vigyorogva vállvonogatós módján, a rossz hír pedig az, hogy elnézve, milyen embertelenül nagyot bukott, valószínűleg jó ideig nem is fogunk. Pedig az Erőnek…..
Hojj! Mindenki jól beelőzött, csak nem szólt senki. Oké, én is nézhetném a blogot - csak el vagyok havazva. Meg kellett fertőzni két embert WH40K-val, ráadásul az első adagokat nekem kellett beszereznem  - aztán a másodikat is, mellesleg rohangálhattam Fernilion űrfarkas…..
Ha a majáknak apacsoknak izé aztékoknak igaza lesz, és eljön valamiféle nagy kataklizma, akkor készen kell állnunk! Így vélhette az az ember is, aki a zombi-apokalipszisre készülődve készíthette ezt a Keechinallack 2000 márkájú csatacsodát. Az ötlet brilliáns, a megvalósítás…..
Geekblog World War Z trailer 2012.11.09 09:39:15
Azt még nem tudom, hogy a címen kívül lesz-e bármi köze a könyvhöz (nem valószínű), de ez így olyan, mint egy katasztrófafilm, amiben történetesen zombik vannak tornádók/áradások/járványok/akármik helyett. A hangyaként rajzó CGI-zombiseregnek meg félelmetesnek kellene…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.04 08:00:00
Film+, 21:00 A függetlenség napja 1996-os film Will Smith és Jeff Goldblum főszereplésével, melyben kiderül, hogy tényleg nem vagyunk egyedül az univerzumban, de a földönkívüliek nem békések, és jönnek, hogy leigázzák a földet. A film készítésekor Will Smith éppen túl…..
Nephilim 2012.09.04 08:22:52
@pvissza: Jah, és ráadásul ők is ugyanolyan csatlakozót használnak, mint mi, így csak rá kell dugni, és már tölti is fel.
Rettentő gagyi film, tele rettentő gagyi elemekkel.
Filmdroid Smith, Káin és Ábel 2012.09.03 21:17:22
Will Smith láthat neki a Sony égisze alatt készülő The Redempion of Cain című filmhez. A történet a bibliai eseményeken alapul, ám ezúttal vámpír köntösben. Egyéb konkrétum nem ismert, a projekt még jócskán alakulófélben van, s a forgatási munkálatokat is csak jövőre…..
Hogy a mai nep se múljon el post nélkül, ellövöm az egyik Jolly Jokert. Ha az ember nem tud miről írni érdemben, és semmi nem történt a klubban az elmúlt nap, akkor fogja magát és feltolja a seregét.Az első ilyen postban mi más lenne, mint az első seregem, amit hosszú évek…..
A Földet a vámpírok uralják, de a vérkészletek kifogyóban. Egy tudós (Ethan Hawke) egy csapat vérszívóval a háta mögött azon van, hogy megmentse az emberiséget. A bemutató jövő év januárjában esedékes, ez már eleve azt sugallta, hogy sokat ne is várjunk tőle, az előzetes…..
Elsősorba kezdőknek készítettem ezt az írást.De talán a haladók számára is hasznos lehet... :)Előbb-utóbb minden festő/játékos eljut odáig, hogy már nem elégszik meg a homokkal és/vagy műfűvel leszort base-ekkel. Lát egy-egy versenyen vagy interneten fellelhető képeken valami…..