Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lanko

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Heló olvasok, hát én lennék a Lanko :D Majd megismertek ;) Szerintem majd dobálunk fel gitáros vidiket amiket mi veszünk fel saját magunk, majd lesznek zenék, képek . És lesznek Játékokról is infók stb.. :D de ezek majd mind a maguk idejében. Most egyenlőre szokjunk hozzá a…..
A.N.O.M.A.L.Y. Adatok 2010.08.17 22:26:00
            "A Meister" Pozíció:Alapító, videós 2008. november 16.-án kezdte a blogolást. Első blogja: Pc Játékok ElemzésSzerkesztett rovatok: Végigjátszások, Call of Duty, BuG Series. Hobbik: Kockulás, Haverok, Vízipipa, Csajok…..
Ráadásként egy rövid hir: A Good-Games-en, október 30-ától elindult a Kritikus tagfelvétel. Ha értesz a játékokhoz és a videókhoz akkor nézd meg az alábbi linket: http://good-games.blog.hu/2009/10/28/good_games_tagfelvetel_kritikus_okt_30_nov_29..
Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket…..
lanko 2009.11.10 12:31:53
@Mr.Bean: Ott van az email ccímem el kültheted rá