Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delfinbusz

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tüntetés Facebook-oldalát erre a linkre kattintva érheti el. Geréb Ágnest tegnap rendőrök vitték el a Napvilág Születésházból, miután az általa levezetett születésnél komplikáció lépett fel, és az újszülötthöz mentőt kellett hívni. Nem tudni, hogy a baba hogy van - de…..
delfinbusz 2010.10.06 12:50:12
@Nadiposzi: köszönjük az értékes hozzászólást, majd először gondolkozz, hogy mit mondasz, és az kinek hogyan eshet, és utána commentelj ilyen dolgokat. Ja, és mindenek előtt meg nézz utána a dolgoknak, hogy kicsit képben legyél, vaktában én is el tudok küldeni bárkit bárhova. Ha nem értesz egyet, lehet rendesen is mondani, de úgy látom, hogy Te még ezt is megteheted, hogy gusztustalan módon beszélsz valakiről, akiről 99%, hogy nem tudsz SEMMIT, és amit igen, valószíműleg annak is csak a fele igaz.
Azér' a bogár is jó dolog. Főleg egy ilyen kiegészítővel: ..
Eladtuk a buszt. Simán azért, mert nem sikerült átépítenünk Campmobillá. Jó helyre került: elvitték Németországba, ahol rendbeteszik. Nekünk meg lett egy másik 1974-es T2, már eredeti gyári Westfalia joker. Nehéz döntés volt, de most úgy gondolom, megérte. Mivel ki lehet nyitni…..
http://www.life.com/image/first/in-gallery/40412/classic-wheels-the-vw-bus ..
http://www.classcampers.com/tabid/66/Default.aspx..
Kedves Látogató!Az alábbi képen láthatjátok a Delfinbuszt és az egyik legfiatalabbik öccsét, a következőn meg az én két bátyámat, pakolás közben. Én is pakoltam, csak valahogy muszáj fényképezni is. A busz szinte meg sem érzi, ha 300 kilot belepakolunk, eddig még egyszer sem…..
Minenek előtt a legfontosabb dolog, hogy a busz kinézzen valahogy. Ez azt jelenti, hogy nem ártana neki, ha lefestenénk valami szép/hippis/városi/egyéni/mezei/gyerekes/öreges/állatos/űrhajós/bármilyen mintájúra. Itt van egy üres busz, ha valaki tervez valamit, szívesen látjuk, de…..
Sziasztok, Buszosok! Körülbelül 2 éve úgy döntöttünk, hogy szerzünk egy VW Transportert, és mint látjátok, ez sikerült is. Eleinte nem mindenki örült neki, nem nagyon bíztak benne, de mostmár belátták (nagyjából mindneki, bár Ancikának még vannak kifogásai), hogy nem…..