Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BiTurok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden videó köszönéssel kezdődik. Plz ezt legközelebb pótolni! A hangod unottnak tűnik, mintha nem igazán érdekelne téged az egész. Én csak a Star Wars filmeket láttam, a játékokról meg egyébről nem tudok véleményt mondani. Az egyik SW fan ismerősöm szintén megnézte ezt a…..
-=LaLee=- végre már tud foglalkozni az értékelésekkel, a holnaptól megjelenő videókhoz már ő fog irni pár sort. Viszont jópár eddigi videónál nem található értékelés, ezeket ettől a perctől kezdve igyekszek pótolni.A videó első részéről nem irok értékelést, mert…..
Az introban felcsendülő Skillet miatt már kapsz egy piros pontot :) A videó elején az a rész felolvasósra sikerült. Semmi baj azzal, hogy bevezetőnek egy jobban megfogalmazott, átgondoltabb szöveget mondasz, csak arra ügyelj, hogy ne ilyen felolvasósnak tűnjön. Ezek után a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.12.02 22:34:00
Már alakul az új videó. Egész konkrétan fel is van véve minden jelenet és amennyire én meg tudom ítélni, lesz benne sok mókás dolog. Egyedül a külső bejátszásokat kell még felvennem, abból is lesz egy pár. Jövő héten ki fogom majd rakni, aztán talán előre fel is veszem a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
BiTurok 2009.06.24 14:26:51
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
BiTurok 2009.04.19 12:01:28