Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tervrajz

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság rengeteg roller kapható és azt gondolnánk, hogy bármelyik jó lehet. Valójában még átlag embernek sem mindegy, hogy a sok lehetőség közül melyiket válassza. Ezt a kérdést tovább bonyolítja, ha elektromosat szeretnénk. Lássuk hát milyen szempontokat érdemes figyelembe venni!        ..
tervrajz 2017.11.09 10:15:45
@sellőlány: Nem olcsó de hosszú távon nekem BKV bérletben visszahozta az árát, mert egyáltalán nem járok a városba mással. És a munkahelyemen is letudom támasztani az asztalom mellé. Vagy egy boltba is betudok menni, amit egy bringával nem tudok megtenni.
tervrajz 2017.11.09 10:37:26
@sellőlány: Én is előtte pár évet hagyományos rollerrel jártam, de térdem tropa + így nem izzadok le fitten érkezem dolgozni:-)
tervrajz 2017.11.09 10:11:02
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség A napszemüveges Jaguar 2011.09.14 12:00:00
Elbizonytalanodtam egy pillanatra, hogy a Napszemüveg blogon vagy a Belsőségen van a helye a Jaguar C-X16-nak, de a téma itt inkább az autó, a hemü csak bónusz. Mivel Jaguárék előre kitálaltak már minden infót a Porsche 911-es ellenfelének kikiáltott tanulmányautójukról, nem ért…..
A frissen bemutatott Piaggio MP3 Hybrid megosztotta a robogósokat. Sokan ragaszkodnak a robbanékony benzinesekhez, igaz, egyre szélesebb az elektromos hajtású gépek felhasználói köre. Az olaszok régóta várt robogója a két tábor közé verne hidat a hibrid hajtás előnyeivel, és…..
Talán nem pont húsvét előtt egy nappal kéne ezt a témát elővennem, de a hír friss, nem én hoztam fel, hanem egy vatikáni főmufti: Az ateizmus az élet kiváltságosainak luxusa, azoké, akik mindent megkaptak, azt a lehetőséget is, hogy a tanulásnak, a kutatásnak szenteljék…..
tervrajz 2009.04.12 01:05:21
Hmmm... Érdekes mikor vallásos emberek arról győzködnek ateistákat, hogy márpedig ők hívők.
Én nem akarom egy vallásos embernek se bebizonyítani, hogy ő nem is hisz igazán:-)
Mindenesetre eléggé eltértünk a eredeti témától.
Vagyis: Meglepő ez kinyilatkoztatás.
De végül is keresztény vallás is megújult párszor, lehet ez is ennek része:-).
Én a keresztény vallást ismerem a legjobban történelmi tanulmányaim lévén, meg hát itt Európában szocializálódtam.
És ennek során meg is állapítottam, hogy keresztény egyház is képes megújulásra , lehet ez ennek a része volt ez a kinyilatkoztatás.
Végül is volt 1-2 dolog ami fölött eljárt az idő.
- Manapság már nem lehet templomba bűnbánó cetliket venni:-).
- Keresztes háború sem volt mostanában.
- Már Isten sem nem felhők felett lakik.
- Kis szerencsével a egyházi vagyon védelmében bevezetett cölibátust is megszüntetik (na pl ennek ideje lenne).
De igazatok lehet én is hiszek valamiben.
- Például, hogy cselekedeteim következményeit én vállalom és én vagyok érte felelős.
- Nem azért akarok jobb ember lenni, mert különben megbüntetnek vagy mert, nem jutok mennybe, hanem mert ezt várom el magamtól.
- Igyekszem nem ártani másoknak, de ha véletlenül mégis megteszem, akkor megpróbálom jóvá tenni és nem hiszem, hogy segít benne 20 miatyánk.
- És igen hiszek szeretetben az emberségben és emberi individuumban.
De ezek egyikét sem feszítették keresztre nem emeltek neki épületet és egyik se mondta ha nem hiszek benne akkor el fogok kárhozni. Ja és egyiknek sincs papja egyik se mondja, hogy követni kell és egyik házában sincs persely (persze házuk sincs).
Te mit gondolsz? társkeresés 2009.04.07 11:04:45
Szinglivé válásom egyik hirtelen felindulásból elkövetett cselekedete az volt, hogy regisztráltam egy társkereső oldalra. És ebből érdekes következtetésekre jutottam. Persze lehet hogy rosszakra, de mégiscsak az enyémek ezért szeretem őket.:-) Következtetésem eredménye pedig a…..
Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy egy Ateistát sose fogok látni hírekbe, hogy bombát csatolt a derekára és tömegbe felrobbantotta magát. Hogy erre csak vallási meggyőződésből képes az ember. Ennek kapcsán sokat gondolkodtam, hogy igazából jó-e az embereknek, az…..