Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atonemovie

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Drága kommentelőink, akik szerint mindig minden tévés produkció fosadék, ti is elkészíthetitek a tökéletes filmet és jelentkezhettek július 16. 24 óráig a 3. AXN Filmfesztiválra. Pályázni 1-7 perces rövidfilmmel, minden 18. évét betöltött amatőr és profi rendezőnek lehet. A…..
Pedig de, mondjuk egy olyan műsor, amiben egy szerencsétlen tehenet tart fogva pár nyomorult, egy bohócjelmezes nyikhaj meg a kamerák előtt inszeminálja. Nem vicc. ..
Kissé érthetetlen, miért kell egy abszolút procedurális sorozat az ABC-nek, ráadásul a minden évben valahol bepróbált és elkaszált ügyvédes fajtából, de ezt nálam Stephen McPherson sokkal jobban tudja. Azt sem értem, miért nem ezt pakolta péntekre, ha már, és ereszti neki az…..
atonemovie 2010.05.19 15:14:35
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
atonemovie 2010.04.15 14:07:07
@szabóZ: "Te vagy az adasrendezo?"
Kínosan felesleges az ilyen megnyilvánulás, de ha a saját igazad olyan, hogy mellette érvelni sem lehet, akkor tényleg nem marad más, mint az idézetben jelzett, felettébb szellemes hozzászólás.
Bírjuk ám az olvasóit lekezelő bloggereket. Ez azért mutat egyfajta színvonalat.
Hogy miért nem adja egyetlen magyar csatorna sem hétfő hajnalban az Oscar-gálát? Nem, nem azért, mert Balázsy Panna idén nem ért rá, hanem mert túl drága. A tavalyi közvetítés az RTL Klubon ment, ők kérdésünkre azt válaszolták, hogy idén már nem fért bele az Oscar a…..
Decemberben indul a TCM-en a Filmek és emlékek című filmösszeállítás, amelyben - nagyon a teljesség igénye nélkül - olyan mozikat láthatunk, mint 2001: Űrodisszeia, Batman, Bonnie és Clyde, Casablanca, Veszedelmes viszonyok, Elfújta a szél, Börtönrock, Észak-északnyugat és így…..