Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sjuknoah

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
sjuknoah 2011.09.28 10:59:18
@Ephialtes: zene 2005 majusa ota van a svedeknek, szoval 6 evet kellett varni a filmekre :)

Egyebkent en most dilemma elott allok, mert amiota Svedorszagban lakok, azota felhagytam a torrenttel zeneugyben, minden zenemet az iTuneson vasarolom. Kenyelmes, olcso, de megis visszafogottsagra nevel, hiszen csak azt veszem meg, amit tenyleg meg is hallgatok.

A filmek viszont eddig bizony - iTunes Movie rentals hijan - a Transmissionon keresztul csorogtak a NAS-ra, es onnan DLNA-val a tevere: szinten baromi kenyelmes megoldas, tavolrol is vezerelheto, nem kell ecsetelnem. Most azonban hogy megjelentek a filmek a Storeban, valasztanom kell: tartom-e magam az elveimhez, veszek egy Apple TV-t, es 29 SEK-ert movie rentalozok, avagy marad a jol bevalt nasozas.

Esetleg valami hibrid megoldas (szerintem ez lesz), hiszen nem minden film van am fenn az iTuneson, raadasul van amit 1080p-ben akarok megnezni, ugye. :)
sjuknoah 2011.09.28 11:18:52
@Ephialtes: Amen to that, brother! :D
Azt ígértem magamnak nemrég - és talán meg is írtam nektek -, hogy veszek egy új MacBook Prót, de a nagy Air-Pro harcban végül az előbbi nyert. Arra, amire én használom a gépet, tökéletesen elég ez a teljesítmény, ráadásul alapból SSD-s, amit nagyon mg lehet érezni, azt…..
Új év, új szokások, és most nem arra gondolok, hogy Ádámmal ezentúl színes parókában próbálunk további olvasókat toborozni, hanem hogy bewebkettesedett az Appleblog. Mit jelent ez? Három dolgot: egyrészt egy ideje van már saját közösségi oldalunk az Indán, de ami a lényegi…..
A Macrumors figyelt fel a különös bejegyzésre egy bizonyos iSlate.com névvel kapcsolatban. A domaint először 2004-ben regisztrálták, majd 2007-ben a MarkMonitor.com szerezte meg, az a cég, ami többek között az Apple-nek is rendezi a domainekkel kapcsolatos ügyeit.Ez ugye még nem…..
sjuknoah 2009.12.26 20:14:16
@Handras: nagyon helyes modon, ezt igy kell. Eddig bevalt a Jobs-fele usability, nem-e? :)

Azt viszont ketlem hogy fel ora volt, inkabb fel percben vazolhatta fel a fonok a fejleszto kollega opcioit, mind a kettot, es az egyik az azonali felmondas lehetett. :D
Egy szaftos kis pletykával szolgálhatok nektek még szenteste előtt, mi másról is lehetne szó így év vége felé közeledve, mint a várva várt tabletről. A Financial Times szellőztette meg, hogy az Apple lefoglalta a San Francisco-i Yerba Buena Center for the Arts színpadát néhány…..
sjuknoah 2009.12.24 13:32:07
@fingerbangs: technikailag az iphone os is egy osx :)

engem inkabb az zavarna, ha jovore a tablet lenne az uj iphone modell helyett, amit viszont tenyleg varok, es eddig megvolt az evi frissites.
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Ahogy ígértük, háromkor élesedett ez a post. Azé a karácsonyi ajándék az iDealer felajánlásából, aki először szállítja kommentben a helyes választ. A feladat közepesen lesz nehéz, és az 1700 eddig megjelent írás átfutásával pillanatok alatt szállítható a válasz.…..
Appleblog Új laptopot vettem 2009.12.06 14:43:00
Körülbelül másfél hónapja kérdeztelek meg titeket arról, vegyek-e új laptopot. A postban leírtam, hogy a hároméves MacBookom teljesítményével alapvetően nincs bajom, de az új gépek hétórás akkuideje, beépített sd-olvasója elég vonzó, meg hát bloggazdaként haladni is kell…..
sjuknoah 2009.12.07 15:28:34
@zolihun: Safari preferences, New windows, new tabs open with: Empty page ;]
sjuknoah 2009.12.07 15:32:59
@zolihun: illetve ha teljesen ki akarod kapcsolni, hogy lefotozzon minden uj oldalt, akkor masold be a terminalba, hogy:

defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeTopSites -bool NO

( reviews.cnet.com/8301-13727_7-10330030-263.html )
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
A hír nem különösebben új, de annak idején elkerülte a figyelmemet. Most a Beszéljukmacen keresztül akadtam rá arra a Macrumors-pletykára, hogy komoly átalakulás előtt állhatnak az Apple legerősebb laptopjai: várhatóan ősszel kerülnek a MacBook Prókba azok a Core i7-es…..
Nektek is feltűnt, hogy a címben csak e-betű van? Ennek ellenére utolérte a válság az Apple-t is, fel lehet élni a bankban őrzött 25-30 milliárd dollárt. Persze az is lehet, hogy mostantól kezdve csak lassabban gyarapodik a pénz, vagy hogy teljesen elfogy, miután megválasztottátok…..