Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarpol

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen tények és szenzációs fotók a világ legsúlyosabb pénzügyi, gazdasági krachjáról és az azt követő évtizedből...
magyarpol PDSZ-es nyilatkozat 2009.04.05 08:57:00
Tegnap olvasom a PDSZ véleményét a Bajnai csomagról. Fujj, fujj, nem szolidáris, vonják vissza! Azon lehet vitatkozni, és meg is teszik sokan, hogy milyen más módszerrel lehetne visszaszorítani a kiadásokat. Honnan lehet elvenni vagy úgy, hogy ténylegesen elveszünk, vagy úgy, hogy…..
magyarpol 2009.04.06 04:08:00
@kovk: Abban nincs is vita közöttünk, hogy az oktatás amúgy hosszú távon a legfontosabb terület. A jó minőségű, gyakorlati tudást adó, lehetőleg a teljes magyar lakosság számára elérhető oktatási rendszer alapozza meg a társadalom jövőjét. Itt lehet megalapozni, hogy a jövőben ne csak töredéke dolgozzon a munkára képes lakosságnak. Itt kéne elkezdeni a kisebbségek integrálását. Sajnos nem hiszem, hogy ezeken a területeken nagyon jól állnánk, de itt a problémák jó része nem anyagi természetű. Azzal is egyetértek, hogy a rendelkezésre álló pénzt viszont sokszor nem optimálisan használják fel (mint amúgy sok más területen sem).