Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benito Pussolini

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Serbia Insajd Ilyen se volt még 2009.05.15 18:53:00
Nem volt még olyan, hogy utólag visszaszívok egy bejegyzést, de most megteszem. Marko Kon meg a banda - akiket jól leparasztoztam, amikor kiderült, hogy ők indulnak az eurovízión - üde színfoltja volt ennek a szar európai dalfesztiválnak, ahol senki nem énekel már az anyanyelvén, és…..
Benito Pussolini 2009.05.17 20:47:11
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
Benito Pussolini 2009.05.06 00:53:59
Nézzétek már meg ezt a videót 55:30-tól!
www.friderikusz.hu/most/?q=node/155/450/fm20080424_450.wmv
Friderikusz kicsit butus, de Spiró teljesen vállalható dolgokat mond. Higgyétek el: nem minden magyarra érti a mélymagyarokat, hanem egy pár %-os rétegre.

A MH és az MN évről évre úgy kritizálja az adott évi érettségit, hogy a cikk írója nincs is tisztában a rendszerrel. Ld. "Egy magyargyalázó írás szerzőjének, Spiró Györgynek a gondolatait KELLETT elemezniük az érettségizőknek az idei középszintű magyar írásbelin." Középszinten szövegalkotásnál három lehetőség van. Egyébként meg nem elemezni kellett, csak "egy általa felvetett probléma mellett és/vagy ellen érvelni".
Modorosblog A kezdő testépítő 2009.05.04 13:37:00
Kevés szabadidős tevékenységre és egyben életformára tekintenek általánosságban olyan megvetéssel, mint a testépítésre. A szokatlanul izmos megjelenést sokan automatikusan helytelenül a tanulatlansággal, kulturálatlansággal párosítják a másodlagos külső jegyektől…..
       Múlt hét csütörtökön egy kedves ismerősöm(Borbély Viktória) megnyitóján voltam, aki egy kedves velem egyidős 21 éves lány. Sokszor találkoztunk már különböző kiállításokon, és láttam, hogy milyen nagy elkötelezettsége van a…..
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
Ezt a képet 2007 nyarán festettem, és a kedvenceim közé tartozik, mert mind techikailag, mind tarlamilag zseniálisnak tartom. Íme egy kis eszmefuttatás róla.  Ez a mű többféleképpen érthető és értelmezhető, ezáltal bensőséges, mágikus viszonyt alakít ki a szemlélővel…..