Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszafanatik

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most engedjétek meg, hogy haza beszéljek egy kicsit. Kevesen tudják, de anno írogattam otthon beat-eket pár évig. Ezekkel nem történt semmi, csak egy-két ember hallotta. Most viszont egy véletlen folytán előkerűltek egy poros CD-ről, s elkapva a lendületet létrehoztam egy…..
Reszti és Sémon duója '99-ből. Afféle helyi sláger trekk, minden akkori buli elmaradhatatlan velejárója. Volt egy egész Siliex (Szilikon extra) album is. Majd, ha előtúrom egyszer, akkor megkapjátok. :) Bár bő tíz éves, eléggé hallgathatóan szól, főleg, hogy alig valakiknek volt…..
Kissé félve rakom be ezeket a videokat, mert igaz ki lett kötve hogy 2004-ig postolunk, de: ezek olyan videok, amiken a mai napig mosolygok, és jó érzéssel tölt el ha visszagondolok. a szereplők vegyesek, de aki ott volt, tudja mennyire jó volt. Másrészt a videokat azthiszem adani…..
A LEGENDA: három reppgyerek (Tosy, Karvaly, és jómagam) kitalálta, hogylegyen egy Vésztő nevű eldugott kisközségben is reppeskedés, hamár ők annyi helyen jártak az országban itt-ott, nekik is legyen saját. amilyen gyorsan kitalálták olyan gyorsan is lett belőle ez:  …..
Addig is, amíg Szasza képei meg nem érkeznek. (Karvalygaléria)..
Ebben a postban egy-két flyert hoztunk.Azokat scanneltük, amiken valahol az ország távoli pontján békés megyei banda lépett fel. Ez az első adag, szóval folytatása várható. Úgy gondoltuk ha más funkciójuk nincs is, de mindenesetre érdekesek ezek a szórólapok. Kellemes…..
Akkor íme egy pár kép a vésztői bulikról, szigorúan csak az atmoszféra átérzése céljából:    ..
Békés megye hiphop Szasza képei 2009.04.11 22:46:00
Biztos vagyok benne, hogy Szasza lesz a blog egyik legelkötelezettebb ( és legtermékenyebb ) adatközlője, ha egyszer beindul. Annyi mindent látott, hallott (fotózott:D), hogy ez talán nem is esik majd nehezére. Most az első pár általa küldött kép kerül terítékre, azokkal a…..
Békés megye hiphop Öt év! 2009.04.07 09:03:00
Bys és én sokat gondolkodtunk a blog tartalmán, és mikéntjén. Ennek egyik eredményeképpen úgy gondoltuk tisztáznunk kell valamit, jobban mondva világossá kell tennünk a dolgokat. Mivel ez egy hip hop archívum, nyilvánvaló, hogy bizonyos időbeli korlátokat be kell tartanunk, de…..