Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huhu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földiek A mágus is Back 2008.01.18 18:27:00
NagyEra hívta föl a figyelmem, hogy Gyurcsok Joci a Szuperinfóban hírdeti, hogy újból Orosházán gyógyít. Azonnal kifotóztam a hirdetést. Mire megtaláltam az aprók között, addig találkoztam ismét Harasztosi László hirdetésével is. Amíg Harasztosi egy nagyobb hirdetésben…..
Huhu 2009.04.04 22:14:45
@N.Zoli: Kedves N.Zoli!
A Gyurcsok úrnak nincs ilyen készüléke.
A pszichotron többek között gyógyításra is alkalmas. Akik megtanulják a működését, és működtetni tudják, akkor azt mondják: Jé! Valóban! Nahát! Ezt az is mondhatja aki megtapasztalja. Az oktatás során sok olyan dolog kerül bemutatásra, aminek az ember eleve nem kezd neki, mert "kizárt" hogy megtörténjen. Ezek láthatók, tapasztalhatók, filmezhetők, stb.
Van pld.: orvosi egyetem. Ez akkreditált. Elég nehéz elfogadni egy olyan véleményt, "hogy nem hiszem el, hogy az orvos meggyógyit bárkit is."
Ezzel saját részemre negálok egy államilag akkreditált dolgot, amiről még elképzelésem sincs, hogy miről van szó.
Nem kell hinni. Meg kell győződni.
A pszichotron megismeréséhez lehet tanulni két-három évet, többek között olyan fizikai ismereteket is, melyek léteznek, de nem kerültek bele a hivatalos oktatási anyagoklba, csak egy kis részük, az is érintőlegesen.
Nem véletlenül írtam a nemtudásról, ezzel nem lebecsülve senkinek a tudásszintjét.
Üdvözlettel: László
Huhu 2009.04.04 22:46:45
@DarkFuture: Kedves DarkFuture!
N. Zolinak küldött válaszomat kiegészítve:
A pszichotron készüléknek nincs külső energiaforrása és nem tartalmaz mágnest.
Egyébként nem szójátékról van szó.
A vízzel kapcsolatban: bátorkodom ajánlani egy Japán tudós munkáját, mely könyv alakban magyar nyelven is megvásárolható: A Víz Üzenete a címe. Nem kerül sokba ellenőrizni az abban leírtakat, be kell kéredzkedni egy -2 fokos hűtőraktárba, és ott elvégezhető az összes kísérlet és ismételhető akármennyiszer ugyanolyan eredénnyel. Meg lehet győződni sajátkezűleg a víz információ tárolásáról, mert láthatóvá válik. Adott információnak mindig azonos a látható formája.
Persze hogy nem illik bele az elefántcsont toronyban csücsülő tudósok kreált világképébe, így sok minden mással együtt csípőből elutasítják.
A csípőnél a segg van. Ha feljebb keresnénk, akkor ott agy is van, és ebben az esetben először illene megismerni azt, amit le akarok tagadni.
A vámpírt nem értem hogy jön ide. Miért nem pókember, vagy valami más filmfigura.
Tehát az a tuti, amit az ember saját maga készít, így nem fog felháborodni, ha valahol szóbakerül.
Én javaslom Dr. Domján László orvostudományok kandidátusa oktatásában egy agykontroll tanfolyam elvégzését, ahol "tiszta őröltségeket" oktatnak, és mindenki megtanulja véghezvinni. Persze ezeknek is van valós fizikai alapja.
Üdvözlettel: László