Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhiati

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2. Fejezet: A Csapat.Yahoo'sYahoo's nem egy átlagos programozó volt aki minden programot letud tölteni torrentről. Nem ő egy teljesen más egyén volt. Yahoo's egy átlagos kinézetű NDK turmixgépeket áruló cég vezetője volt. Minden reggel hajnali 11kor kelt és árulta az utcán a mit…..
A történetet egy valóságos személy alapján jött létre. Bárminemű egyezés a valósággal az én művem.   -DUGHUNK HÁT!-Írta be pest drogbárója Szeki a puruttyacshetre az írásában _ancsika_ nevét megjelölve. -Legyen. Dugjunk azon a zsákon. -Melyiken? -Azon ott! -Na ne!…..
Blueplanet - Blog Épületek 2009.04.05 13:59:43
Ebben a pontban most az épületek használhatóságát fogom leírni. Vasérc bánya, Kristálybánya, Turbium szintetizátor: Eme három épület felel a gyártáshoz/fejlesztéshez szükséges nyersanyagért. minél nagyobb szinten van annál több nyeranyagot termel de vigyázz mert ha nem…..
El szeretném mondani mindenkinek, aki azt hinné hogy a motor2 az a motor 1 továbbfejlesztett verziója, hogy nem az!A motor 2-ön a termelési sebesség is a felére van csökkentve és  a raktárak kapacitása sem akkora! Úgyhogy senki se lepődjön meg a 2 motor közötti…..
Blueplanet - Blog Védelem 2009.04.05 10:59:00
A bolygónk fejlettsége mellet elengedhetetlen a bolygó védelme is!A védelmi fegyvereket a Védelem menűpont alatt lehet elérni.Ahhoz hogy bolygód elég védett legyen  védelmi eszközre /Kis-pajzs vagy Nagy-pajzs/ van szükséged! A fennt említettből bolygónként csak 1 lehet!!A…..
Blueplanet - Blog Hadműveletek 2009.04.05 07:07:00
A Flotta menűpontra kattintva lehet elérni azt hogy mien "munkát" akarsz elvégeztetni a flottáddal! Minden halyónak más-és más a szerepe úgyhogy nem mindegy hogy melyiket küldöd el a "bevetésre"!! Most leítom hogy meik műveletnél mi a teendő és hogy meik halyó…..
Blueplanet - Blog Pontrendszer! 2009.04.04 20:45:00
A most beiktatott pontrendszerben lehet kapni pontokat a gyarmatokért és a rajtuk lévő épületekért. Az Épület Fejlesztés arányában nő a pontod is! De ne feledd nyersanyagért nem kapsz pontot!A pontjaid száma nő a Flottáid számával arányosan is. Minél nagyobb értékü hajókból…..