Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bleed

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan újraindulok. Nem mintha eseménytelen fél év lett volna, de most van időm behozni a lemaradást, vagy mi a szösz. Rettegj, internet!..
Bleed 2010.07.01 18:35:17
Ez egy felejthetetlen élmény volt, vitathatatlanul megismételhetetlen, kolosszális, juhuje. Ittunk, ettünk, mulattunk, megismerkedtünk felsőbbévesekkel, begyűjtöttünk pár elismerést a házi készítésű Baileys-ünk miatt, sőt, szóba álltunk egy-két Tanárral is (igen, nagy T,…..
Bleed 2009.12.25 15:02:36
... fenn a fán, az úttörő oly vidám... A zegyetemista meg feszcsis, stresszcsis, depresszcsis -ha úgy tetszik, apokaliptikus hangulatban ücsörög a semmi közepén. Na, ehhez én ezzel eddig nem azonosultam. Kirán már látszanak az idegpályákat támadó vizsgadrukk jelei, Kedvesemtől is…..
de lehet már akkor, mikor annak a csodaszarvasnak a nyomába eredtünk, vagy a besenyők elől szedtük a sátorfánkat.Elkúrtuk, ha úgy tetszik.Persze, lehetett ezt leplezgetni, ideig-óráig. Évszázadokig mondjuk. Lehetett arra fogni, hogy a törökök, a Habsburgok, Trianon, mert mi…..
Lehúz az élet, no nem anyagilag, hanem inkább lelkileg. Pedig pont ma ettem egy olyan jó fokhagymás lángost, hogy még. És még minden mellett is túl sokat gondolkodom."Elveszteném az eszem már, mert a szív úgy fáj ilyen IQ-nál; inkább lennék a kis butád, aki felnéz…..
... talán azért olyan szép, mert van előtte egy rákészülés, vágyakozás, rítus. És persze közben: nyugalom, meg az én páros magányom.Mire a házunk közelébe érek, már eléggé elegem van a napból, az emberekből, a Népszínház utcából. A táska húzza a vállam, a lábam…..
Ha már apám nem ír, megteszem én. Örültem ennek a blognak, de mindezt átélni. Te jó ég. A lényeg, hogy mostmár relatíve jól vagyok. Gyakran mondják, hogy hős vagyok. Minden hétvégén itthon vagyok, de az elmúlt 2 hétvégén nem voltam itthon. Ennél unalmasabbat el se lehet…..
...mert ha nincs is rossz kedvem, a melankólia mindig ott van a háttérben. De az időjárást valahogy imádom, végre nem az a hőség.Nyaggattatok, írjak már. Nem történik semmi - dolgozok, holnaptól egyetem, néha rajzolok, elvagyok. Talán ez a legjobb szó rá, elvagyok. Kéne már egy…..
-Idézem a KFT - Elizabet című számából. Csak mert épp ezt hallgatom és tegnap reggel is ez fogadott a kapitányságon. Jogos lenne a feltételezés, hogy esetleg valamely része rám vonatkozott, de nincs ilyen szerencsém, mert a sok bók ellenére többnyire úgy érzem, hogy rám egy…..
Ne legyél lázas nyáron, soha.Ilyenkor több minden is megnehezíti a mindennapi életed. Kezdetnek nem vagy éhes, vagyis pontosabban, ha korog a gyomrod sem kívánod az ételt, csak innál mint a kefekötő, leginkább teát. Észre se veszed, hogy mikor már tényleg nincs erőd mondjuk…..
Mélyen tisztelt Nagyérdeműm!Megszaporítanám egy kicsit bejegyzéseim számát... Az életem röviden összefoglalva (cöh, ez máris rosszul hangzik...) nem áll másból -jó egy hónapja-, mint vizsgázásból. Csűrhetjük, csavarhatjuk a dolgot, de a végén ugyanoda lyukadunk ki: a…..
Gyűjtést szerveztem magamnak Beetlejuice-os képekből... És most szakítok hagyományaimmal és teszek egy próbát. Bizony, itt most képek lesznek, háhá! Kommentálva, mer nehogymár' megússzátok...1988-ban megszületett Tim Burton egyik igen nagy sikert aratott horror-fantasy(-nak…..
Egy régebbi (link-és-okosság-)gyűjteményem álljon most itt, melyet eredetileg az utókornak szántam, de nem garantálta még senki, hogy lesz utókor, tehát itt az ideje. (Meghát... jelenleg nem írhatnék másról, mint a vizsgaidőszakról, de az meg az élet Sötét Oldala, s jelenleg…..
Rajtam a dögvész, vagy nem tudom.Eddig volt már mindenféle bajom, de így szép egymásutánban, sőt, átfedésben. Legújabb a torokfájásom. Mert hogy mikor a neocitránom ittam ma reggel, az középkori kínzásnak beillett volna, mintha metélték volna a torkom fél tucat lándzsával -…..
Bleed 2009.06.06 10:18:04
Az I Will Surviveról jut eszembe: www.youtube.com/watch?v=3wBBlwCTqmc
És akkor nézd meg a többit is. De vigyázz, a reakció nevetés formájában távozik.
Tipo vizsga kísértett napok óta. készültem-készülgettem, bár közben túl sok Hetalia járt a fejemben. Erre, mikor odamegyek szépen felkészülve, mi az egyik kérdés? Ki fejlesztette ki a TeX rendszert? (Ez tulképp. egy olyan szövegszerkesztő, mint a html-kódolás. Nem WYSIWYG (Amit…..
Bleed 2009.05.22 19:52:37
Végre elérkezett az a hétvége, mikor Ed családlátogatáson volt nálunk, az óperencián túl, Terabithia -n innen. Baromi jól éreztem magam, felejthetetlen élmény volt, még az is, hogy bezártak minket a tv-toronyba (míg wc-n voltunk, sikerenes bezárt -ejgen, lehet hangosan röhögni,…..
*Elegem van, hogy beskatulyáznak, és akkor is rám húzzák, hogy "duzzogok", amikor szó sincs róla,*ha én megbántok valakit, az ocsmány, undorító dolog és remélik, velem ugyanez történik, de ha ugyanez az ember bántott előtte meg egy életre, az már 1. vagy nem is úgy…..
Minden egy hétágranapsütéses délutánon kezdődött. Nagy sebbel-lobbal kiszabadultunk az utolsó óránkról, beleszimatoltunk a kampusz levegőjébe és eldöntöttük, hogy csatlakozunk a tömeghez. Páran helyet foglaltunk a KK teraszán, ami viszonylag újkeletű képződmény, s mint…..
Bleed 2009.05.09 09:52:49
... mert én adok a minőségre. Hát én ezt nem bírtam szó nélkül hagyni. Az esti programom egy vicces kis részét képezte, hogy "megtudtam, mikor halok meg", merugye ebben a modern világban lépést kell tartani a technikával. Hát hogy néz az ki, hogy egy háziasszony nem tud…..
Élményekben gazdag hétvégéről számolhatok be -végre valami. Mivel volt szerencsém egyedüli indulóként megnyerni a szakos hallgatói érdekképviselői pozíciót, részt vehettem a Hallgatói Önkormányzat által szervezett "vezetőképzőn", ami gyakorlatilag egy háromnapos…..
Bleed 2009.04.19 16:13:30
WARNING! Ezt a bejegyzést Neked, Hercegnő barátném, nem ajánlom, mert ki fogsz akadni. :D Bár ki tudja, lehet tetszeni fog (remélem belül :P).Ha megkérnénk egy magyart, rajzolja le, milyen ember lenne kishazánk, tuti a legtöbben valami megtermett, parasztbajszos, bozontos szemöldökű…..
Bleed 2009.04.10 19:15:06
Bleed 2009.04.18 14:28:50
Bleed 2009.04.18 14:29:24
Már a múltkor is gyanús volt... Nem kellett nagyon hallgatóznom, hiszen a társasházak legfőbb agyréme a Szomszéd. Ez a faj arra specializálódott, hogy ne tudj szunyókálni délután, reggel hamar felébredj és este nehezen aludj el -ha el tudsz. A probléma tehát az agyat (?!?!)…..
E bejegyzésemben hétvégi élményeimet szeretném megörökíteni -nagy vonalakban. Fantasztikus élmény volt. Ed Édesanyjának 40. születésnapja alkalmából nagy családi összejövetelt szerveztek (huszonakárhány fő), amire Olin és én is hivatalosak voltunk. A pénteki napomat…..
Ma zöld voltam. Fél kilenctől fél tízig nem ment egy elektronikus berendezés se nálunk. Lawl. Ültem a sötétben, telefonfénynél.De nem is erről van szó. Mert a napiszar.com segítségével az internet szennye mindig elér hozzám. És mondom, bár nem ez a legnagyobb állaccság, de be…..
Előszöris. Szerelmes vagyok. Plátóilag, mármint. Ez az ember csodálatos. Barátaim tudják, hogy már egy ideje hajlok a swing és a jazz felé, az utóbbi időben nagy svungot vettem, ha bátor leszek egyszer, elmegyek egy este a pesti Jazz Clubba is. Egyébként nehéz megszervezni az…..
Bleed 2009.04.04 16:07:02