Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsrot6

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
Nyaralgatás miatt csak öt napos késéssel kaptam meg John levelét és fotóit. Ha azóta változott volna a helyzet és szalmakalapos, tengerészcsíkos pólós, vígan daloló legények evezői hasítják a tó vizét, akkor mindent visszaszívtam! Hello! Ezeket a képeket tegnap este…..
netsrot6 2009.07.06 10:46:51
@ildsisy: Kellett nekünk a nagy büdös "Demokrácia"? a....kizsákmányoló, harácsoló kapitalizmus?...NEM!
Jó volt anno a nyári csónakázó tó és a téli Jégpálya. Valaki már megint meg akar gazdagodni, hogy rohadna meg!
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Folytatódnak a jegyrendelési anomáliák a Sziget online jegyirodája körül. Most érdemes -1. napi jegyet rendelni 5000 forintért, mert elképzelhető, hogy az első, már 10000 forintos napra adnak a Tankcsapda-szülinap helyett, mint sixxnek. Már ha ez nem probléma: Az addig oké, hogy a…..
Tegnap megzavarta a Rendőrség az LMP Kossuth téri rendezvényét. 20 rohamrendőr oszlatott 8 aktivistát.Sajtótájékoztatót tartott Ivády Gábor, az LMP-HP választási listájának második jelöltje, miközben 5 aktivista a háttérben a Kossuth szoborcsoport tagjainak nyakába igyekezett…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Katinka mesél nekünk egy bizarr állásinterjúról, ahol 105 ezer nettót kínáltak 6-8 ember feladatának ellátásáért. Sziasztok! Érdekes állásinterjún vettem részt nemrégiben. Ami már öröm, hogy…..
A Szent Korona Rádió honlapjára tévedtem, és elkezdtem olvasni az egyik érdekesnek tűnő cikket."A norvégok Morvai Krisztinája a hazai és nemzetközi közvélemény-kutatási eredmények egybehangzó eredményei szerint az első helyen állva vezetipártját a júniusban…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
netsrot6 2009.04.14 06:39:09
FIDESZ --> töketlen, tolvaj banda, ez nem párt, kollégiumi gazdagodási és megélhetési politikusok akik soha nem dolgoztak, Pénzeltüntető hivatalokat hoztak létre " EZÜSTHAJÓ", ORBÁN-IMÁZS KÖZPONT", MILLENÁRIS? -Simivska töröklte az aAPEH nál az adatokat a JOSIP TOT és Kaja IBRAHIM és egyéb csalásaikat, TOKAJ SZŐLŐ DUNAFERR kövek az Orbány-Bányának, stb stb...börtönt érdemelnének. Az ORbán 2002 es bukása után az pénzeket elosztották, beültették a hivatalnokokat 6 évre . lesz a kormányfő, miközben az ország a fizetésképtelenség szélén egyensúlyoz. minden esélyük megvolt arra, hogy csináljanak valamit óta gumibugyiban járt az ORBÁN, mert úgy félt a Gyurcsánytól, hogy tele volt a gatyája ha kellett volna beszélni vele.. Az országot kettéosztották, úszitottak 2002 től csak szajkóztak... Programjuk nincs és nem is volt. Rohadt banda!
Megsoztották a határon túli magyarokat is, és az Országot állandóan szídták az Unióban is. Senki nem evszi komolyan őket Európában, de főleg a populista " gonosz" törpét!

FIDESZ --> "nee az emberekkel fizettessék meg" --> képmutató, pimasz seggfejek. egyszerre követelik a hiány-csökkentést, és azt, hogy mindenki kapjon több pénzt. 300 forintról népszavazást kényszerítenek ki, ami persze 5 milliárdba kerül (és a "zemberek" fizetik meg), és van pofájuk azt mondani, hogy mostantól senkinek nem kell tandíjat fizetni, nekik köszönhetően. közben kettős állampolgársággal bosszantják a szomszéd országokat, mintha nem létezne Európai Unió, ahol személyi igazolvánnyal átmegyünk a "határon", és mintha ezzel jót tennének az ottani magyaroknak, pedig csak nehezebb helyzetbe hozzák őket.
Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
 A tegnapi, nyárias napon lehetőségem adódott szippantani egyet A Kongresszus levegőjéből. Most jártam először köreikben, még az is újdonságnak hatott, amiben egyébként nem volt semmi meglepő. Közben két dolog jutott eszembe, amiért ennek a pártnak, ebben a formában…..