Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wand

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Rémálom blog Javaslatok? 2007.04.25 20:05:00
Na akkor Transzi mester javaslata szerint íme egy szekció, ahol javaslatokat lehet tenni. Nagyjából mindenki tisztában van az események alakulásával, a pillanatnyi helyzettel. Akkor most hogyan tovább? Mit gondoltok? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már megvan a magam kis…..
wand 2007.04.30 18:51:53
Sziasztok!
Első beírásom itt, de viszonylagos rendszerességgel olvastam az oldalt.

Kis bevezetőként elmesélném, hogy három ismerősöm került a szci közvetlen közelébe.
-Egyikük csak a dianetikáig jutott, mai napig hasznosnak tartja az elvégzett tanfolyamokat (ami nem is csoda lévén alapvető fogásai sok elismert menedzser térninggel egyezik, és bátran kijelenthető, hogy a való életben hasznosítható tudást ad) majd sok százezer forint tanfolyami díj kifizetése után a józan ezse győzött és "kicsit" drágának találta volna a folytatást és többet nem ment. (persze lehet az is közrejátszott, hogy nem maradt pénze..)
-A másik ismerősöm a barátja révén került a szci-hez közel, lévén neki nem volt pénze viszonylag gyorsan a szci egyik vállalati tréningeket szervező cégéhez került, nevetséges fizetésért évekig dolgozott, (ebben az időben persze nagyon megvolt vele elégedve), majd egyszercsak hosszantartó (értsd: éven túli) betegség támadta meg, ami miatt képtelen volt dolgozni.. emiatt kirugták az állásából (esküszöm nagy megkönnyebülést láttam rajta!) és eltávolodott a szcientologiától.. a mai napig állítja: teljesen egyet ért a történettel (szci-vel), de nincs rá ideje.. (én meg állítom: túl gyorsan vágja rá ezt a válszt és közben idegesen járkál a szeme..)
- A harmadik ismerősöm sok-sok millió forintjába volt a sok tanfolyam, E-méter, egyházi adomány, mára teljesen elérhetetlen végleg a szci "fogságába" került, neki már valószínű nincs onnan visszaút, feltételezem önmagát azóta is boldog embernek látja (merthát boldogok a lelkiszegények..) mi egykori barátai semmit nem tudunk róla évek óta.

No, hogy némileg a Javaslatok témához hozzászóljak:
Elkéne dönteni mit akarsz, és hogy képes lehetsz e rá?

El akarod törölni a szcientológiát a földről? Lássuk be nem vagy rá képes, világméretű szervezet esélyed sincs.

Be akarod szüntetni ezt az egyházat magyarországon?
Én erre sem látok esélyt, kevés vagy és más is az lenne. és ha sokan lennétek, valószínű akkor is kevés lenne.

Szerintem a fentiek túl nagy célok kisebbet kell keresni..

Meg akarod "menteni" a lányt?, vagy beéred annyival is, hogy pár "lelket" mentesz meg felvilágosítással és az igazság terjesztésével, és az előtt felnyitod a szemüket mielőtt "megfertőződnének"?
Ez utóbbira minden bizonnyal képes vagy, elhangzott itt már szórólapozás az Asztórián, kérdés mennyit érsz egy A/4-es szórólappal, ide nem szórólap kell hanem kiadvány. TÉNYEKKEL.
Itt van fent egy idézet az NBH honlapjáról. nyomtasd ki egy odalra és tegyél mellé egy számlát amit XY fizetett egy tanfolyamért és jól olvasható legyen benne, hogy egyházi adományként könyvelik el.. nem kell magyarázni, a tények magukért beszélnek, és érteni fogja mindenki.
Olvastam valahol egy ex SeaOrg tagot itt ő a szcientológusokat kérte, hogy engedjék el a lányt, szívhez szólt és azt is betenném egy kiadványba, továbbá száraz tényeket, riportokat (letőleg magyar) kiugrott szcientologusokkal, gyermeküket elvesztő anyákkal. Körítsd mindezt a saját történeted köré, és osztogasd (de minden nap ám! és minden a dianetika központba belépni igyekvőnek nyomj egyet a kezébe)
Igen baromi sokba kerül.. tudod marketing..
és nem árt a szembe lévő házban kibérelni egy szobát és felállítani egy kamerát, és bármi atrocitás ér azonnal sajtóhoz fordulni a képekkel, netre felrakni,másnapra sajtótájékoztatót összehívni a bejárat elé és élő szóban elmondani a történteket! +FELJELENTENI.
Megnyerni egy híres embert adja az arcát a küzdelmedhez.
Bejelenthetsz tüntetést a székházuk elé.. akkor is ha csak egyedül vagy egy HANGOSBESZÉLŐVEL és a délutáni csúcsban a bejárati ajtó felé olvasod a "bűneiket" hidd el sok emberhez eljut..

Kérdéses, hogyha elég ügyes vagy tudod e addig fokozni rajtuk a nyomást, hogy belássák NEKIK jobb ha elengedik (kirugják, alkalmatlannak titulálják) a lányt, abban bízva, hogy ezután leállsz és megszúnik rajtuk a nyomás, ami nekik többet ér mint egy balek lélek megtartása (hisz ne feledd ha elég ügyes vagy komoly pénzektől esnek el az álltalad felvilágosított be nem lépők miatt)

És kérdés ha elengedték leállsz-e, vagy tovább próbálnád folytatni a küzdelmet a szci ellen, én úgy gondolom ez nem a Te dolgod, a hatóságoknak kéne tenni valamit, ha mást nem legalább megelőzést, APEH ellenőrzést, és számtalan egyéb finomságot bevethetnének.. de tudjuk ugye.. Magyarországon vagyunk.. szal erre semmi esély :(

Extra ötletként:
Igen ütős lenne egy beépülő ember, megfelelően felkészítve a hazugságvizsgáló becsapására (hiszen ez megtanulható, pláne az egyszerűbb E-méternél), majd az ő sztorija lemenne pl. egy Frei dossziéban.. (persze nekünk átlag embereknek ez a lehetőség szerintem elérhetetlen kapcsolatok nélkül)


kb ennyi az ötletem, és sok sikert kivánok!