Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Improver

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, átjött a CM üzenete :) És talán másnak is feltűnt a Gödörnél lévő bringatárolási igény... ..
Improver 2010.04.28 18:36:12
Gondolom, nincsenek sokan, akik ne fogadtak volna arra, hogy ha az LMP bejut a parlamentbe, akkor az elmúlt évek baloldala varázsütésre meg fogja kedvelni ezt a pártot. Hol van már az idétlen rizsa a fideszes trójai falóról és a komolytalan hippibandáról? (A „Fidesz…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell.Mert az egész annyira trendi, és a csajok is itt a legjobbak. Ők a zöldek. Szeretik a virágokat, a földet,…..
Improver 2010.04.07 11:11:31
Az elmúlt évtizedben a szocialista és a liberális politikusok szinte következetesen romboltak le mindenféle politikai image-t, sikeresen távol tartva az állampolgárokat a politikától. A jobboldal még csak erőfeszítést sem kellett, hogy tegyen, maguktól, ölbe pottyantak az…..
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Improver 2010.03.30 01:22:54
A harmadik után telt be a pohár. Először a Metropolban láttam, akkor még csak ráncolni kezdtem a szemöldökömet. Másodjára a neten jött velem szembe. Harmadszor pedig a Népszabadságban.Hogy mi volt az? Nem más, mint a kormány közpénzen finanszírozott önpropagandája a…..
Az MDF, miután felvette a megrögzött Gyurcsány-rajongó Debreczeni Józsefet a listájára, most az egykori Gyurcsány-kormány tagjával Gyenesei Istvánnal és az általa vezetett Somogyért Egyesülettel is megegyezett. A hírről az Index.hu számol be.Tegye fel a kezét, aki még tudja…..
Néztem a Karácsony Gergellyel készült riportot, melyben arról kérdezik, miért adta fel ígéretes közvélemény-kutatói, elemzői pályáját azért, hogy az LMP kampányfőnöke legyen. Érdemes megnézni, nagyon érdekes beszélgetés. Egy igen fontos tanulság nem hangzott el –…..
Improver 2010.01.23 14:09:23
    Ha el is tekintünk Orbán Viktor kétségtelen felelősségétől, sosem értettem miért gondoljuk, hogy jól működnek és mintául szolgálnak azok a társadalmak, ahol az üzemszerű működés része, hogy egyesek lemészárolják a kollégáikat, az osztály vagy a…..
Improver 2009.11.27 02:54:38
@Francekellregisztralni: "Nevezhetitek bárhogy de a mostani életvitelünk és szemléletünk tendál afelé hogy az embereknek egyedül vannak hagyva a problémáikkal vagy túlgondolják azokat. ÉS igen mindenkinek vannak vagy voltak vagy lesznek."

NAGY IGAZSÁG van ebben! Nekem is voltak/vannak problémáim, amik kívülről nem látszanak, csak nem hagyom elfajulni ezeket. De aki gyengébb és nem segít rajta senki, az egyszer robbanni fog... itt a szomorú példa rá :(
Zebra-akció Zebra akció videók 2009.09.11 07:46:00
Kedves érdeklődők!Még folyik az egyeztetés az ügyvéddel, hogy mit hogyan pakoljunk fel ide, egy kis türelmet kérünk, ígérjük, minél hamarabb felkerülnek videók az akcióról.FrissítésMindent megbeszéltünk. Hála ostoba törvényeinknek, ide kitakart rendszámmal fognak…..
Többszáz ember részvételével szív jelet alkotunk, és létrehozzuk az Élő Szívdobbanást.Jelentkezz résztvevőnek! Vagy vállalj el egy "pitvart", és töltsd fel, hozz még 9 embert! Jelentkezni az ep@lehetmas.hu -ra küldött levélben lehet. Gyülekező: Június 4.…..
Improver 2009.06.04 11:17:07
@Vincenzo90: Nem érzed, hogy ez szánalmas egy kicsit? Vesd már össze a két évszámot! Nem tegnap történt a dolog... fel kéne már fogni, hogy akármennyit is siránkoztok, a Trianon előtti állapotot úgyse tudjátok visszaállítani. Ez a vonat már elment. A jelenben kell élni, nem a múltban!
Improver 2009.06.13 12:25:54
Ez kellett volna nekünk darus kocsi helyett:

leghajomedia.hu/

Távirányításos zeppelinre rögzített kamera. Szerintem az ára is megfizethető, és sokkal menőbb felvételt csinált volna. Ha legközelebb lesz valami hasonló performansz, akkor nézzetek utána...
Az én kampányom Köszönjük! 2009.06.08 17:57:00
Mindenkinek köszönjük! :) Végre felkerültünk a politika térképére! 2,6%-os eredménnyel jelenleg mi vagyunk az 5. legnagyobb párt Magyarországon, és a legnagyobb olyan párt, ami a parlamenti bejutási küszöb alatt van MÉG.Nagy munka vár még ránk, úgyhogy folytatjuk!Volt 534 darab…..
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
Improver 2009.06.05 18:12:23
@Greenprop: egyetértek, a szélsőségeseket nem látjuk szívesen a pártnak még csak a környékén se! moderálást!
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
Improver 2009.06.03 21:05:28
@blackdogone: és tényleg! :D az indexnél is szeretnék, ha más lenne a politika :) vagy csak elég bulváros lett ez a poszt? :P
Improver 2009.06.03 21:12:40
@budaf(u)ck: "agyad az szélsőjobbos! Nemezeti párt ami az ország lakóit szolgálja és nem a [...] cigányokét"

oké, leülhetsz! :D

majd azért keress rá wikipediaban a szélsőjobb definíciójára ;)
Improver 2009.06.04 14:06:08
@Vincenzo90: és mi a jobbik megoldása a "cigánybűnözésre"? el kell távolítani őket, ugye? ;)
Ez a felirat az úgynevezett reverse graffiti technikával készült, amikor a feliratot beletisztítják a felületbe, tehát csak a kosztól szabadítják meg...
Improver 2009.06.04 14:03:06
@Vincenzo90: vagy a gárdista, jobbik-hívő emberek, vagy a világ másik fele agymosáson ment keresztül... kérdés, hogy melyik csoport? :D
Sokan tanakodnak, hogy elvész-e a szavazatuk, ha az LMP-re adják, de végül mégse jön össze elegendő. Egyrészt, higgyük, hogy sikerülhet! Másrészt, írtam a szerintem helyes hozzáálálsról egy kis példabeszédet:=======A menzán nyolcféle ételből választhatsz. Ebből…..
Improver 2009.06.01 21:35:41
@-Samael: köszi a véleményt és az érdeklődést! Folyamatos őrlődésben vagyok, hogy mit csináljak épp, rengeteg a teendőm, tudom, hogy mit hogy kéne, de mégse úgy csinálom... áhh, de ez itt nagyon OFF, úgyhogy nem is folytatom.

Viszont most hogy már van ösztönzés, a blogomat folytatom, még ma írok egy újabb bejegyzést, és összefoglalom a történteket, tanulságokat. A tréning fantasztikusan sikerült! :)
Egy szimpatikus új versenyző a kampányban...
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás tegnap és tegnap és ma leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt.Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog sikerülni,…..
Improver 2009.05.11 01:31:20
@David.: Én is úgy gondolom, hogy nem szabad elmenni a zöld demagógia irányába, reális programokat kell alkotni, valódi szakértőkkel

@jt: Az 5 másodperces, jelszó jellegű kampányötleted zseniális! Relatíve olcsón, mégis hatékonyan lehetne így nagy tömegekhez eljutni. Országos rádiókban mindenképp fontos lenne a megjelenés, nem 1x, nem 2x...

@törzsmókus: A xerokrácia nagyon jó lehetőség, érdemes lenne kiaknázni. Ha jól emlékszem, korábban volt is rá ígéret, hogy lesznek letölthető szórólapok, plakátok, már csak az kell emellé, hogy buzdítsuk is az embereket az otthoni nyomtatásra!
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Improver 2009.05.08 10:44:23
@vIQtor: kampányba ilyent belevenni szvsz hülyeség lenne, de a filmek mindenképp elgondolkoztatók.

Gondolom te is a Venus Project-ről szóló részt akartad ajánlani, ami a fenntartható fejlődést egy utópista modellben vázolja. Hát ebben a formában, legfeljebb sci-fi lehetne belőle, viszont sok jó ötlet van benne, ami már középtávon is megvalósítható, és az LMP profiljához passzol.

Szóval érdemes lehet rászánni egy negyed órát, hogy megnézzük: video.google.com/videoplay?docid=-307353090876018425&q=venus+project
Ha hiányzik, 20 kopogatócéduláért (szmájli...) átveheted az Andrássy út 77-ben, az irodánkban. ..