Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SevenBB

94 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is jobb annál, amikor egy gyári készletet továbbálmodik az ember, ha pedig van elég anyag, akkor, némi energia befektetésével, tovább is épülhet. Teazza, nagyon bátran továbbálmodta a tavalyi 10213-as Shuttle Adventure-t, nagyon jól tette, nagyon tetszik, nagyon nem férne el…..
Nem nagyon szeretem a bogarakat. Félni ugyan nem félek tőlük, de szeretni nem szeretem őket. Fendrik Péter (pupipupi) rovargyűjteményét azonban ebben a formában simán kiraknám a nappalimba! Nagyszerű ötlet, látványos kivitelezés. Félelmetes, hogy mennyit dob a doboz az…..
Annyira irigylem, amikor egy-egy külföldi oldal januárban belinkelgeti, hogy az amazon.com, már közzétette a márciusi megjelenések árlistáját, sajnos magyar viszonylatban ez legtöbbször számunkra elérhetetlen.De most, hála Benedeknek, aki szemfüles volt a bookline.hu-n jártában,…..
Rögtön az elején gratula mindenkinek, aki játszott ebben a körben. Nagyon nehéz volt értékelni a műveket, úgy hogy nem száz százalékig csak kritikusként, hanem játékosként is figyelembe vettem az építményeket. Nálam Iványi Attila munkája vitte a pálmát. Nagyon egyszerű,…..
Derfel Cadarn legutóbb egy kovácsműhellyel bökte ki a szemünket, ha jól emlékszem, az nagyjából mindenkinek tetszett. Folytatva a középkori sorozatát, egy kicsit halványabb, de mindenképpen említésre méltó darabbal jelentkezett, a Rich Man's Mill-el.Nem rossz ez az épület sem, de…..
A LEGO gondozásában megjelent plakátok, bár hivatalosan még nem elérhetőek, és ha az elsőt csak messziről, csukott szemmel nézem, mindegyike telitalálat. A képek klikkre nőnek! | via: fbtb.net |..
Nem tudom, hogy emlékszik e valaki tin7_creations Iron Man minifig sorozatára, én tök nem, ami annyira nem is nagy baj, így legalább egyszerre néztem végig az összes figet. Tin7 saját elmondása szerint a figeket LEGO, BrickForge és Megabloks elemek felhasználásával készítette,…..
Annyira, de annyira tudtam, hogy lesz valami titkos jelelős a harmadik sorozaton. És lám, az fbtb.net egyik szemfüles olvasója meg is találta a vonalkódok helyettesítésére kitalált azonosítókat, amik valami braille írásra hasonlítanak. A tasakok oldalán vagy alján, mindegy is,…..
Párszor már átbeszéltük, hogy kinek tetszik és kinek nem, nem is nagyon tudnék semmi újat hozzáfűzni. Végleges stúdióképek alant, sajnos nem a legjobb felbontásban. ..
SevenBB 2010.11.18 15:30:00
@Anak: asszem nem :(
Egy ideje nem ütköztem világmegváltó MOC-ba, egészen máig, amikor is, pár pillanatra még a kávészürcsölést is abbahagytam, mert féltem, hogy kissé félrenyelhetek , ami nem esne jól kora reggel.Derfel Cadarn, ha nem is világmegváltó, de mindenképpen szemet gyönyörködtető…..
Az égvilágon semmi, de semmi hozzáfűzni valóm nincs.| via: brothers-brick.com |..
A tavalyi Winter Toy Shop megjelenése és az, hogy egy boltba besétálva ott találtam a polcon, egészen meglepett, kitűnő készlet, szeretem is nagyon. Idén már résen voltam és július óta figyelemmel kísértem az idénre tervezett karácsonyi kiadás útját, hogy aztán még…..
Nagyon bírom a Harry Potter könyveket, ha nem is mindet, és a filmeket is szeretem, ezekből sem mindet, viszont a készletekkel nem nagyon vagyok kibékülve. Hol tetszik, hol nem tetszik, vásárlásra még nem adtam a fejem, és elnézve az idei készleteket, nem valószínű, hogy megvegyem…..
Számomra a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt ez a készlet. Valamikor november végén ugrott a szememnek, ahogyan egy szál magában üldögélt a polcon, nem hagytam ott, nem bántam meg. I. Alapadatok neve: Winter Toy Shop sorozatszám: 10199 témakör: Town  altéma:…..
A LEGOnál ismét elérkezett a Police sorozat megújításának ideje, ezt jövőre meg is teszik. A tematika nem sokat változik a jövőben sem, legalábbis ha a 2010-es katalógusban megtalálható készletekkel nézem össze az új megjelenéseket. Lesz egy kapitányság, ami talán egy…..
Mindkettőt simán elfogadnám és van egy olyan érzésem, hogy nekem is rákerül a kettő közül valamelyik a karácsonyi kívánságlistámra.(Hiába kerestem a lego.com-on, egyelőre csak a firebox.com nevű internetes árúházból rendelhető)| via: fbtb.net | ..
Még 2007-ben volt nekem egy nagyon tetsző vasútállomásom a 7997-es. Ezt az állomást még úgy is megvettem volna, hogy nincs vasutam hozzá.Most, hogy van vonatos LEGOm, nagyon szeretnék egy pofás kis állomást hozzá, ezért nekiugrottam a bricksetnek és végignyálaztam az összes…..
SevenBB 2010.10.26 11:50:53
@zorky: nem viccelek!
onnan rendeltem én is :)

már nem sok elem hiányzik, mert ma, sikerült még egy párat összekapargatnom.
- Az eurobricksen belecsaptak a lecsóba és ontják a Harry Potteres végigjátszásokat. 4736 - Freeing Dobby és 4842 - Hogwarts Castle.- Halloween-ra: tökfej, szellem és denevér. - Karácsonyra: angyalfiges kulcstartó, karácsonyfadísz és zokni a kandalló fölé, aranyos. - Megmondom…..
Tutu még tavaly februárban lelkendezett róla, én akkor, ha jól emlékszem, egy gyors vállrándítással elintéztem. Aztán valamikor nyár végén belefutottam egy boltban, és ami első látásra nem lett szerelem, az másodikra már azzá vált. I. Alapadatok neve: Emerald Night…..
Nem vagyok nagy vonatrajongó, gyermekkoromban kimaradt, a gyűjtemény újraindításakor pedig nem fért bele a látószögembe, úgyhogy 36 éven keresztül nem vonatoztam, de most igen. Most van vonatom (végigjátszás holnap) és van hozzá dilemmám is (szintén holnap).Tehát, nem szeretem a…..
LEGOból minden, de tényleg minden építhető, most leginkább egy wii kontroller.Rengetegszer futunk bele olyan hírbe, hogy ilyen vagy olyan termék került ki LEGO név alatt a piacra, ami ugyan hasonlít a LEGO által gyártott termékekre, de mégsem azok.Ez a távírányító tetszés…..
Oda és vissza vagyok a Classic Space vonaltól, legoloverman pedig egészen jól nyomja.A Robot Arms sorozatát már láthattuk, a Great Western Lego Show után pedig egy videó is került hozzá, hogyan is működik a gyár.A karok mozgása kissé statikus ugyan, ennél többet nem is várhatunk…..
- Most aztán tényleg szeretném, ha a ToysRUs itt lenne a sarkon. Ha most vennék 20$ értékben LEGOt akkor kapnék mellé egy ilyen helyes táskát vagy vödröt, mindegy mert tetszik.- A múlt heti Ed Diment interjú után végre itt egy, ha nem is világrengető, de jó felbontású kép az…..
Kissé lerágott csont lett utálni a bohócokat (King: Az, az Odaát vonatkozó epizódja, és ha jól emlékszem, akkor a Zombieland-ben is volt bohócgyilok), én sem csípem őket, de a pantomimeseket aztán végképp nem bírom, bár korrekt magyarázattal nemigen tudnék szolgálni.Okay, nem a…..
Nem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára a kezembe ez a készlet, de nagyon régen. Most annak köszönheti, hogy összeraktam és központi helyre pakoltam a polcon, hogy elkezdtem szépen megtisztítgatni az ezer éves alkatrészeket és újra összerakni a réges-régi készleteimet,…..