Regisztráció Blogot indítok
Adatok
david31

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. november 20., szombat   Hát, eddig ez volt a legkevésbé unalmas, vagy talán úgy is mondhatnám, hogy a legszokatlanabb, és leginkább „crazy” nap!   A lényeg, hogy a nepáli légierő egyik, szovjet gyártmányú csapatszállító helikopterén, félig a saját…..
2010. november 13. szombat Reggel reménykedtem, mert bár még felhős-ködös volt az idő a környéken, és a völgy túloldalán levő hegy nem is látszott, épp itt Luklában azért már kezdett sütni a nap. Mindesetre kétesélyesnek tűnt a dolog. Délelőtt, jobb dolgom nem lévén,…..
2010. november 7. vasárnap   Erről a napról csak emlékezetből fogok írni, mert aznap este fáradt – vagy lusta voltam, nem írtam meg az aznapi naplót, így ezt csak most, november 9-én este pótolom.   Későn keltem (a kemény ágy ellenére sikerült egész tűrhetően…..
Superstar Rajni ezúttal lopott a Transformersből az Én, a robotból és hozzátette a szokásos képtelen indiai cuccokat. Ez kérem Rajni új filmje! A végén pedig láthatjátok, az indiai filmipar sminkeseinek csúcsteljesítményét: Rajni paróka és smink nélkül. ..
Tinis, esélyegyenlőségis, edzős drámás filmek epikus jelenete a meccs, ami mindegy, hogy kosár, foci vagy sakk az események mindig ugyanúgy történnek.  A legfontosabb maga a felvezetés ami a film háromnegyede, ez arról szól, hogy új edző megy valahova. Az új edzők kizárólag…..
david31 2010.09.04 09:54:15
@T. Norbert:
Ajánlom a következőket:

www.imdb.com/title/tt0758794/

www.imdb.com/title/tt0191397/
Az utóbbiban szintén játszik Gene Hackman. :-)
Balkán Blond Trip Kész a trailer! 2010.09.03 09:45:00
Merthogy mi szorgalmasan forgattunk az egész út alatt, hogy ne csak verbális, hanem vizuális ingereket is hazahozzunk nektek. Íme egy kis ízelítő, lesz majd hosszabb is!..
A milstoryblog szerkesztőjeként többször is hangsúlyoztam, hogy nagyon értékelem azokat a posztokat, amelyek régi, katonai vonatkozású történeteket elevenítenek fel. Az alábbiakban Dogoo családi visszaemlékezés-füzérének első részét olvashatjátok. Egészen kicsi…..
david31 2010.04.07 23:07:03
Nah, gondoltam leírom én is ami eszembe jutott, nem is történetek, sokkal inkább szilánkok ezek, áttételesen hallottam én is őket, mivel a nagyszüleimet épp hogy ismertem, a szüleim meg inkább gyerekek voltak még a II. világháború idején.

Szóval a nagyapám megjárta frontot, Erdélyben, 40 éves is elmúlt, mikor besorozták. Szólt a történet arról, hogy mielőtt fogságba estek, addig kitartottak, míg volt a géppuskához lőszer, utána persze lerohnaták őket, mindenki elszámolt azzal, ott helyben elintézik az egész csapatot, tekintettel a környéken heverő nagyszámú orosz holttestre, de mégsem ez történt, inkább elvitték őket keletre.
De míg ez kiderült, gondolom nem lehetett kellemes érzés.

Így jött haza:

img7.indafoto.hu/10/1/6411_007ff380ee5ac49ffc34442f5c2a2b86/7412149_4aea3f9892e6eb08986f3e816e907887_m.jpg

A család közben otthon némi frontátvonulásnak volt kitéve, arról is vannak érdekességek.

Anyámék egy tanyán laktak, amikor kitört a puffogtatás, azt figyelték meg, ha a gyerekek mennek itatni az állatokat az istállóba, nem lőttek, de a felnőttekre igen. Így a 12 éves 30 kilós anyám hordta a vizet, el se bírta a teli vödröt, fordulhatott egy párat.

A németek ugye összeszedtek minden lovat a szállításhoz, aztán mikor elmentek, 3 nap múlva visszajött az egyik állat, ami szép és romantikus dolog, de a hátán két jól megrakott lőszeres ládával. Persze gyorsan elásták a cuccot, nehogy baj legyen belőle, lehet még mindig ott rozsdásodik valamelyik szántóföld alatt.

Apám majdnem tizennyolc volt '45-ben, megkapta a leventeképzést, mikor odaért a front a faluhoz, fogták, ki is állították a szőlőhegyre többedmagával, hogyha a szemközti dombról jön az orosz, akkor verjék vissza őket. Viszont mikor meglátták az ellenség létszámát, egy lendületes mozdulattal lerakták a fegyvert a földre és meg sem álltak hazáig.
Viszont voltak akik azért harcoltak, mert egyszer mentünk a templom felé (ez ugye kb. 40 évvel később volt) és mutatta az épület melletti részt, itt temettek el vagy 10 magyar katonát, mert az oroszok nem foglalkoztak velük, úgy meg még sem maradhattak, a helybéliek hát elhantolták őket, se nevük, se számuk nem maradt fenn, szóval így lehet eltünni a háborúban...

Aztán az oroszok az egész faluból összeszedtek 20-30 asszonyt, és kiadták, tessék nekiállni palacsintát sütni. Egy egész zászlóaljnak.:) Ugyanis mire ideértek a Dunántúlra, kitapasztalták, milyen finom is az.
patakvér Ragadozók előzetes 2010.03.23 17:52:00
 Megjött az első előzetes a Ragadozókhoz – emlékszünk, a főszereplő Adrien Brody, Robert Rodriguez a producer-társforgatókönyvíró, a rendező Antal Nimród, az operatőr Pados Gyula. A magyarokat Rodriguez és a színészek egyaránt dicsérik. Antal szerint ez a Predator…..
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Ed Bennett fantasztikus listát készített és készít nap, mint nap arról, mely amerikai kórházaknak van Twitter, Facebook oldaluk, Youtube csatornájuk vagy éppen blogjuk. Mostmár ott tartunk, hogy nagyjából ugyanannyi kórháznak van Twitter oldala, mint Youtube csatornája.Fejben össze…..
Az előző, önvédelemről szóló posztomhoz jött Adófizető hozzászólása, erről jutott eszembe pár dolog. Mit is kellene szerintem tenni ahhoz, hogy végre rend legyen az országban? Hogyan csökkentsük a bűnözést? Erről szeretnék itt írni. Pár dolgot már leírtam a…..
Markgraf barátunk a nagy sikerre tekintettel tovább folytatta a gyűjtést. Kitartásának eredménye lenne ez a széria, amely a korábbi posztnak mintegy folytatásaként is felfogható. Én csak annyit teszek hozzá, hogy az előzőnek is piszokul nagy sikere volt, ami szerintem most sem lesz…..
Már gyerekkoromban is filmfaló voltam, a 80-as években még csak két csatorna volt, nagy öröm volt, ha néha képesek voltak valami jobb nyugati filmet is leadni a tévében. Persze néha azért megerőltették magukat, szombat esténként vetítették a Charles Bronson főszereplésével…..
Ismét a pizsamás bácsik államából való sztár kapott posztot kis blogomon. Michael Rooker, aki valószínűleg egy angol bulldog és egy folyami kotrógép fel nem vállalt szerelemgyereke az alabamai Jasperben született. Szülei válása után Chicagoba költözött az anyjával. Ott…..
Sziasztok!Ma lett 1 éves a Zskategória blog! Szeretném megköszönni mindenkinek a kitartást, a sok emailt és a sok ötletet. Remélem a sok hülyeség amit összehordtam ide tetszett nektek és várjátok a folytatást, mert lesz! Addig is várom az ötleteket, sztárokról, sablonokról,…..
david31 2008.12.18 04:49:14
Tegnap csendes magányomban elkezdzem nézegetni a Viasaton futó Amerikai nindzsa 4-et. Gyerekek ez olyan szar volt, hogy ebből azonnal projektet kell csinálni. Ezt meg kell osztanom veletek! A sztori: a szteroid kezelést elhagyó Modern Talking rajongó fehér kommandós és néger barátját…..
Ezt a kellemes kis napsütéses vasárnapot arra szánom, hogy kedvenc hindu hőseink slow motion technikával készített akció remekeivel készüljünk fel a hétfői meeting hegyekre. Négy remek kis videó látható ma itt, sok sikert hozzájuk! ..
Mandiner blog ’56-ról 2008.10.23 08:01:00
 A kezünk. Ahogy rettenetesen izzad a hűvös üvegen, benzinszagú a ruhánk, és bár hideg van, az ablak is nyitva, csöpög az izzadság a homlokunkról. Egyre erősebb morajlás. Zörögnek a kivert ablak még megmaradt üvegcserepei. A szemben lévő ház emeletén elrejtőzött figyelő…..
A lemilblog szerkesztői lépést tartanak az idők szavával - hogy ezzel a kellemes képzavarral kezdjek. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kereslet-kínálat farkastörvényei lassan minden területre beteszik szőrös mancsukat - hogy a másodikkal folytassam. Formabontó módon egy kísérlet…..
Főnix blogja Egy zsidó a metrón 2008.06.07 02:17:00
Ma láttam egy fiatal zsidó srácot a metrón. Persze ha valakinek megemlítettem volna, hogy ni, az ott egy zsidó, biztos elkezdett volna puffogni, hogy honnan tudom, meg hogy merem egyáltalán ezt kimondani? Érdekes, de az emberek többsége nem érti, hogy lehet ránézésre megmondani…..