Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zontal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyük fel, hogy egy képzelt bíróság, Nürnbergihez, vagy a Hágaihoz hasonlóan el kezdené tárgyalni a bibliai Isten emberiségellenes és népirtást elkövető, bibliában leírt tetteit. Ez egy gondolatkísérlet: Tegyük fel, hogy egy bíróság, Nürnbergihez, vagy a Hágaihoz hasonlóan elkezdené tárgyalni a…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
A franchise legkisebb gyermekének első, bizonytalan lépéseit nagyon lelkesen követtem, sőt, nekem a pilot kifejezetten tetszett, a har,adik, sivatagos résszel sem volt semmi bajom, én szeretem, ha egy sorozatban szívnak a szereplők, legyen kínlódás és szenvedés, dolgozzanak meg a…..
Itt a szilveszter és én is félreteszem a hihetetlen magas tudományt képviselő írásmódomat, és egy sokkal bulvárosobb területre merészkedem. Bár az is igaz, hogy a címben megfogalmazott kérdésfeltevés tanítás közben fogalmazódott meg bennem, amikor is arról beszélgettünk a…..
Zontal 2009.04.03 21:46:32
Érdekes. Én is azt szeretném kideríteni, miért utálják Orbán Viktort. (fokk.hu/hu/forum/topic/485,Akik+szeretik+Orbán+Viktort!)
Egyszerűen nem sikerül kideríteni.
A munkahelyemen mindenki utálja, mikor megkérdezem miért, mert cigány, szőlőhegye van, bánya stb. meg hagyjam már őket békén, már megint politizálok.
Van Orbánnak egy olyan kisugárzása, ami gyűlölettel tölt el bizonyos embereket.
Én akkor érzek ilyet, mikor valaki kárörvendő olyanokkal, akik szenvednek. Főleg, ha azok emberek nem szolgáltak rá a szenvedésre.
Bár én azt sem értem hogyan lehet imádni, még ezek után Gyurcsányt?
Miért gyűlöli annyi magyar a nemzeti jelképeinket.
És a végén ezek az emberek sem értik, miért nem gyűlöljük Orbán Viktort.