Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djmexx

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy példa a nanitgyár megépülése utáni álapotrólnanorák nélkül  RombolóA romboló rendelkezik a legnagyobb tűzerővel.Szükségletek: Vasérc: 60.000 Kristály: 50.000 Turbium: 15.000Kiépítés ideje: 1h 6m 0snanorák 1RombolóA romboló rendelkezik a legnagyobb…..
 Védekező egységek Rendkívül változatos módon védheted meg bolygóidat az ellenséges támadásoktól. A legjobb persze az, ha nincs rá szükséged, de gyaníthatóan egyik univerzum sem tökéletes ebből a szempontból. Tehát, védekezzünk - de hogyan építsünk fel egy megfelelő…..
 Veszteség minimalizálása Tegyük fel, hogy gyenge a védelmed, és úton van feléd 300 Csatahajó , ismerkedési célzattal, melynek során elvárják, hogy ajándékot is adj nekik, nyersanyagok formájában… mit tehetsz?   Először is, a flottádat küldd biztonságos…..
A kis szállítóhajó sebessége A magyar változat fordításában van egy hiba a kis szállítóhajóval kapcsolatban, amiről nem árt, ha tudtok - ugyanis ez az “apróság” nagyon jelentőssé válhat taktikailag a későbbiekben.   A magyar változat szerint így néz ki a…..
   Azaz, hogyan kezdjünk el építkezni, ha még csak most indultunk el a játékban.   Erre a hivatalos help is elég jó választ ad - egy komplett listát, mivel érdemes indítani:   1. Napnövény__Lvl. 1 2. Vasérc bánya________Lvl. 1 3. Vasérc bánya ________Lvl. 2 4.…..
Ha valakit utálsz és le akarod ninjazni hold segítségével akkor..... NA meg persze sok más jóra is használható.   Hold kiépítéséhez szükséges dolgok:    Épület:  Fém: Kristály: Turbium…..
 1. Flottám nyomtalanul eltűnt, mit csináljak? Ez egy hiba a játékban, ha a flotta nem ér vissza, akkor amikor eredetileg kellett volna neki, akkor írj egy moderátornak.  2. Hogy építhetek holdbázist? Ehhez elsősorban hold kell, ami egy csata utáni űrszemétből alakul…..