Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aurora12

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
A minap kaptam egy nagyon érdekes linket az egyik ismerősömtől, amelyben Thomas Wormgoorral készítettek egy interjút a transzszexualitásról. Sztem nagyon tanulságos. Forrás: Élet és Irodalom honlapja http://www.es.hu/?view=doc;22668  „Lánynak születtem, de…..
Kedves Blogolvasók! Ma reggel óta azon tanakodtam mit is, írhatnék az első blogbejegyzésbe. Szeretném hasznos, személyes tapasztalatokkal, információkkal gazdagítani az oldalt. El is döntöttem, hogy leírom én hogyan jutottam el idáig, mi történt stb… és ezekről szerzett…..