Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swinger Attila

35 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végsősorban örültél annak, hogy elment. Gondoltad legalább egy évig békédet hagy, nem nyaggat azzal, hogy ideje volna már embert faragjál magadból, állást keressél a havi fixért, befejezd azt a diplomagyár egyetemet, hogy megkérhesd a kezét. A kezét, hogy legyen mivel rángasson. Persze megint…..
- Kukás gyilkos… Azért ennél fantáziadúsabb neveket is kaptak már sorozatgyilkosok. Lilla megölését követően mit éreztél? Mi volt a következő lépés? - Rákaptam a perverziók ízére. Lilla megölése után felelevenítettem egy régi vágyam: a két pasi, egy nő felállást. Eltartott egy darabig, mire…..
- Mielőtt rátérnél Lillára, nem gondolod, hogy beszélnünk kellene az első gyilkosságról. Mit éreztél? - Elégtételt. Egy szóban. Bővebben? Bosszút álltam az egész elbaszott életemért. Tudod, mikor tíz év szenvelgés, önmegtartóztatás, várakozás után azt kapod meg, hogy még a szex sem jó veled, akkor…..
Belefáradtam, de mégis túléltem. (Hogy szopjanak le!) Ha szerelmes voltam, csak a lelkét szerettem, a lelkét, minden nőnek. Kit valaha szerettem. (Az összes kurva volt!) Soha nem szerettek, igazából. Anyám se. Édes ez a kín, kurva mégsem leszek. Sodródtam az árral, megfizettem az…..
Van az a csaj. Swinger. Nem swinger. Pontosabban csajok, többes számban, akik a swinger útjára léptek. Mind áldozatok lettek. Egy pszicho- és szociopata pasi áldozatai lettek. Nevezzük néven ezt a pasit, mert ő lesz a kapocs a nők között: ő Valentin. Sárvári Valentin, történetünk főhőse, egy…..
Swinger Attila 2020.12.19 17:21:15
@Nevem senki.: Azért a pszichológusok nagy segítséget tudnak nyújtani egy gyilkos profil elkészítésében, illetve utólag a vallatásnál.
- A gyerekkorodat szerintem ezzel most zárjuk is le és térjünk rá a közelmúlt eseményeire. Egyáltalán miért vállaltad, hogy interjút adsz? Mentegetni akarod magad? Áldozatnak bemutatni? Ezer és ezer ember nő fel úgy, hogy elhagyják a szülei, hogy traumák sorozata éri, amelyeket nem tud feldolgozni,…..
  Volt egyszer egy tudós, egy olyan mazochista, különös köntösben, aki azt képzelte magáról, hogy az univerzum egyik leghíresebb Piros Kavics kutatója. Szenvedélyesen gyűjtötte az apró köveket, rendszerezte, elment értük a világ végére is. Mikor éppen nem a kavicsokat tanulmányozta, csendes…..
Van az a csaj. Nem swinger. Eszébe sem jutott soha, hogy az legyen, mivel a testére egyszerűen aranybányaként, pénzkereseti lehetőségként tekint. Kurvának csak azért nem ment, mert nincs hozzá gyomra. És a szexet sem tartja sokra. 23 éves. Feladott egy társkereső hirdetést, őszintén, nem beszélt…..
Nimfomániás vagyok. S mint olyan néha lehetetlen helyzetekben izgulok fel, és kívánom meg a szexet vagy a masztit. Elég csak rá gondolnom és a puncim máris nedves. Félő, hogy ezen sorok megírását sem úszom meg szárazon.Ez az alkalom is hasonlóképpen indult mint a többi. Egyedül maradtam a szüleim…..
Swinger Attila 2020.12.04 15:37:49
@Figyelem Nem Lankad: Jeleztem, hogy vendégszerző írta a bejegyzést. Eszembe sem jutna olyasmit írni, amit részben vagy egészben nem élek át, nem élek meg...
Rutinos, vén róka vagyok, így a negyvenes éveimre beértem, azt a nőt kapom meg, amelyiket akarom. Válogathatok és választhatok. Az egy hülyeség, hogy a nő választ. Soha nem ő választ, az én kezemben a döntés. A megdöntés. Nem volt ez mindig így. Az életem úgy alakult, hogy nem tanulhattam,…..
A csúcson kezdte. És a csúcsról nincs más út, csak lefele. Ezt akkor még nem tudta, huszonéves fejjel hitt a világ megváltásában és az emberekben. Közben rájött: a világ nem szorul megváltásra, és nem az emberekben kell hinni, hanem valami másban. Talán Istenben. Vagy az ördögben. Azóta eltelt…..
Swinger Attila 2020.11.30 20:38:47
@Zero-eco86: Köszi!
A haiku egy 13. századból származó japán versforma és műfaj. A haiku versek három, 5-7-5 szótagos sorból állnak, nem feltétlenül rímelnek, és tartalmi megkötésük sincsen. „A haikut kétszer kell elolvasni. Másodjára azért, hogy átérezd” – Macuo Basó Ágyra fekvésünk -és szívem dobbanása. Zene…..
Van az a csaj. Swinger. Mi az, hogy! Nagyon is! Habzsolja a szexet, nagyvilági életet visz, egy igazi díva. Nem írom le, hogy néz ki, egy biztos: görcsbe állna a farkad tőle. Azért nem írom le, mert nem tudom leírni, és benne nem is az a lényeg, hogy milyen külsőleg, hanem ki ő valójában… Nem marad…..
Van az a csaj. Nem swinger. Pornós. Nevezhetjük színésznőnek is. 17 éve dolgozik a szakmában, közel 100 filmben szerepelt, ezen kívül fellépett erotika kiállításokon, fesztiválokon. A csaj szerint a kamera előtti szex nem is olyan izgató, mint ahogy sokan gondolják. A pornó iszonyú büdösNem…..
Van az a csaj. Swinger. Nem swinger. De mindegy is, ez a bejegyzés nem róla szól, hanem a pasijáról. Aki impotens. Egy szexuális nyomorék, konkrétan nem áll fel a farka. Hogy vette észre? Természetesen a klubban, amit utólag, sértett önérzetében, csak egy disznóólként jellemzett. Szexfüggő volt,…..
A csúcson kezdte. És a csúcsról nincs más út, csak lefele. Ezt akkor még nem tudta, huszonéves fejjel hitt a világ megváltásában és az emberekben. Közben rájött: a világ nem szorul megváltásra, és nem az emberekben kell hinni, hanem valami másban. Talán Istenben. Vagy az ördögben. Szerette a…..
„Nincs olyan valóság, amely több álmot rejteneahol minden este és minden személy,csak egy szembejövő idegen lenne…”Ismeretlen költő Kaptam egy megtisztelő felkérést, miszerint tekintsek rá Sw Attila blogjára és írjak pár sort róla. Első ránézésre megállapítottam, hogy az adott blogon számos…..
Van az a csaj. Swinger. Álnéven. Klubba nem igazán járogat, még saját bevallása szerint sem, de a közösségi hálón létrehozott hangzatos nevű zárt csoportjaiban osztja az észt, ha kell, ha nem. Általában a swinger létformáról. Ha egy új hang feltűnik a blogtérben, amely szintén a swinger témát…..
Swinger Attila 2020.11.16 00:40:53
@genitális terpesz: Köszi! Viszont kívánom!
Van az a csaj. Swinger. Dehogy swinger. Ő egy királylány. És ekként volt kezelve, nevelve mióta megszületett. Kései gyerekként, szerelemgyerekként látta meg a napvilágot. Mindig mindent megkapott, pedig nem is akarta a Mindent. A mindennek csak azt a szeletét akarta, amibe az örökkévalóság volt…..
Van az a csaj. Swinger. Nem jó szó, talán több, de mi is lehet több egy swinger nőnél? Egy vadász, aki már a tekintetével megbabonázza az elejtendő vadat, a nézésével leteríti azt, megadásra, odaadásra készteti. Semmit nem kell ezért tennie, csak macska szemeivel ránéznie a férfire a klubban, aki…..
NEM A FÉRFIAKTÓL FÉLT, HANEM A TÖBBI CSAJTÓLElérkezett az az este is, mikor felültek kettesben a vonatra és elindultak az ismeretlenbe. A csaj egész nap szépítkezett, fehérneműi között válogatott végül elrohant a kínaiba és vásárolt magának egy szettet. Bordót. Majd visszarohant és egy lilát is.…..
Van az a csaj. Swinger. Legalábbis az akart lenni, amíg ki nem próbálta. Rájött, nem megy neki ez a műfaj. Túl begyepesedett az agya, nincs rá semmi gusztusa, libidója, gyomra, affinitása. Semmi, ami a swingerléthez kell. Kinek kell a mai biorobotok világában?Egy kisvárosi óvónő. Imádja a munkáját,…..
Van az a csaj. Swinger. Az a vérprofi. Igazi ordas. Magányos farkas. Anyafarkas. Neki a most kell, a pillanat és nem valami csodaPéntek estéken jár klubba, mert akkor bő választék van pasikból. Szóló csávókból. Elege van a nős férfiak nyavalygásaiból. Elfogyott a türelme. Nem akar várni senkire.…..
Van az a csaj. Swinger. Legalábbis sokan azt hiszik róla... Olcsó nylontáskájából előveszi a csipkés fehérneműitMinden hétvégén ott van a klubban. Egyedül jön. Pontban 22:00 órakor belép a kapun, mikor már mindenki a társalgóban, vagy az emeleten tolong. Mindig pontos, sosem késik egy percet sem.…..
Van az a csaj. Swinger. Nem swinger. Hogy pontos legyek: alkesz. A rosszabbik fajtából, alkoholista nő. Leamortizálva, puffadt arccal, igénytelenülVan munkahelye, meg fizetése, de minden keresetét a piára költi. Neki a pia az Isten. A klubba is azért jár, hogy vedeljen. Ingyen. A piáért szexszel.…..