Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grafter A vérnyúl újratámad! 2009.11.26 15:11:00
A WATT ismét hozta a szokásos formáját. Bár az eddigi gagyi reklámplakátokkal szemben most egy fokkal jobban sikerült az ábrázolás, a témaválasztás továbbra is elképesztő.Néhány évvel ezelőtt barátaimmal előszeretettel poénkodtunk vérfarkassal, vérpatkánnyal, vagy…..
joka 2009.11.26 16:50:01
Az Európai Uniónak – egész pontosan az Európai Tanácsnak – a hamarosan életbe lépő Lisszaboni Szerződés következtében állandó elnöke lesz. Beindultak a jelöltek és beindult az esélyek latolgatása is. Korábban talán a legesélyesebbnek Tony Blairt hitték, de egyre…..
Az alábbiakban a MÁV legújabb akciós ajánlatát szeretném kicsit boncolgatni.Már az elején felvetődik a kérdés, hogy mennyi értelme van a MÁV-ot reklámozni. Hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szolgáltatás színvonalának és az ehhez mérten kiszabott árnak köszönhetően…..
Grafter Felszállott a Páva! 2009.05.11 11:53:00
Május a politikai kampányok időszaka, nemcsak az EP, a pécsi polgármesterválasztás tekintetében is. Miután Páva Zsolt tegnap a Fidesz-KDNP színeiben megnyerte az időközi választásokat, itt az ideje, hogy az ő kampányplakátjaiból is csemegézzünk kicsit.Ami érdekesség és…..
Grafter Gerilla kukások 2009.04.17 18:42:00
Korábban beszámoltam a MédiaUnió nagysikerű, színvonalas kezdeményezéséről, a Nincs de! kampányról és annak utcai hirdetőelemeiről.. A mozgalom legújabb szereplője sokak meglepetésére a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.A társaság nem is akármilyen megoldást választott.…..
636 nagy beruházás.. 1400 milliárd a vállalkozásoknak.. 1800 milliárd forintnyi munka az építőiparnak…több ezer megmentett munkahely. De a válság ellen nincs mit tenni! Sehol a segítség! Beszéljenek a tények? Ez az NFÜ új válságkezelő koncepciója.Mindezt egy olyan TV spottal, animációs-válságos…..
Grafter Megasztáros EP-kampány 2009.04.06 15:31:00
Az európai parlamenti választás kampánya kapcsán korábban bemutatott nem túl sikeres „első választó” plakátja után jöjjenek a központi kampányanyag elemei.A plakátok színeit tekintve a már jól ismert uniós zászló színkombinációja köszön vissza a kék háttéren…..
Grafter Beindult az agytorna 2009.04.03 17:42:00
„Indítsd be az agyad!” szólít fel a Sport szelet új szlogenje. Azt hiszem a korábbi csokin energizálódott rasztasrác vicces esetei után nem is várhattunk mást a csokit népszerűsítő kreatív csapattól, csak a már jól megszokott, szellemes reklámokat.A szlogenben…..