Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZC

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
ZC 2011.11.29 10:30:55
A cikkíró fals információk és hangulatkeltés előtt elolvashatta volna figyelmesen ezt:

www.nkh.hu/Gepjarmu/tevekenysegek/kozutijarmmuszelj/forghelykovelj/kornyvedfelulvizsg/Lapok/default.aspx

A 2-es környezetvédelmi osztály (azaz az Euro-1) hivatalos definíciója:

2 - katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, Otto-motoros [kivéve a 4. osztályba sorolt
ENSZ-EGB 83.02/B. előírás (Euro-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott gépjárművet]1;

tehát alaphelyzetben minden lambda szondás benzines autó Euro-1 es, kivéve azokat, amelyek az Euro 2-nek is megfelelnek és Euro-2-re homologizálta az importőr itthon vagy a gyártó Európában, tehát erről papír is van.

Számos olyan modell van, amit 199x-199y-ig változatlanul gyártották, de a gyártó a modell Euro 2 szerinti jóváhagyását csak 1995-ben végezte el, tehát a 94-es évjáratú azonos autó Euro 1-es, a 95-ös meg Euro 2-es.
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
József az anyósának adott egy pár éves digitális fényképezőgépet, és szeretett volna hozzá szerezni magyar nyelvű használati utasítást. Olvasónk egy PDF-re gondolt, és mailt írt a cégnek. A válasz annyira megdöbbentette, hogy megírta nekünk: a Fujifilm ugyanis 15 ezer…..