Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrproper

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szurkolók nagy szeretettel fogadták, gólt nem lőtt, gólpassza sem volt, mégis a mezőny legjobbja lett Simon Gagne, a Tampa 3-2-re verte a Flyerst az NHL csütörtöki játéknapján. Továbbra sem tudja senki legyőzni a Tampa Bayt. Az idei szezon két győzelemmel kezdő Lightning a Wells…..
Ahogy az várható volt, Flyers a fizetési plafon miatt elcserélte egyik legjobb csatárát. Simon Gagne a Tampa Bay játékosa lett, helyette a védő Matt Walker érkezett Philadelphiába, illetve a jövő évi draft negyedik körös választási jogát kaptuk. Ezzel a trade-del 5,25 millió…..
Tizennyolc pozíciót javított a futamon a spanyol, a 24., utolsó helyről lett hatodik. Természetesen ennél jóval kevesebbet előzött közvetlenül, de több helyet korábban senki nem jött föl. Holtversenyben első Andrea de Adamich-kal, aki 1973-ban 25.-ről hetedik és Guy…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Már meg is van a gólösszefoglalónk a magyar válogatott újabb világra szóló győzelméről. Ma este másodszor is játszunk a legyőzöttekkel, Miskolcon hat órakor kezdődik a meccs. ..