Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glade

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És annyi kiderül a cikkből, hogy trónörökös érkezik, kicsi Mirkára még várnunk kell, mert előbb kicsi Roger jön. Jól van ez így :)    ..
Ma jelenik meg egy svájci magazinban Roger és Mirka esküvőjének több oldalas képriportja. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a képeket, és megmutassuk Nektek itt a blogon. Csak szekennelné már be valamelyik svájci netező :)  ..
Dear Fans Earlier today, in my hometown of Basel, surrounded by a small group of close friends and family, Mirka and I got married. It was a beautiful spring day and an incredibly joyous occasion. Mr. and Mrs. Roger Federer wish all of you a Happy Easter weekend. Love, Roger Csókoltatjuk…..
Azok után, hogy az elmúlt napokban sejtéseim találati pontossága a nullához konvergál, továbbá, hogy tegnap amikor megfestettük a Kicsi Szent Válogatott Szenvedéseit, kaptunk a kommentekben rendesen, elég nehéz dolgom lesz. :)Már csak azért is mert összességében fogalmam sincs mi…..
glade 2009.04.03 16:21:58
@zoltán34:
Persze, ha tényleg rosszul van egyértelmű, hogy kérje ki. Csak az a baj, hogy Djokovic nem csak akkor kéri ki, vagy ha tényleg minden ápoláskérésnél olyan rosszul van, mint ahogy mutatja, akkor komolyan vizsgáltassa ki magát, mert ez azért tényleg nem normális.
Egyébként nekem egy fabula jut Djokovicról eszembe bizonyos bárányról, farkasról meg kiáltásról...