Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biobiom

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
biobiom 2010.04.30 17:16:52
@metal: Ez teljesen magatol ertetodik. a Torvenyt mindenkinek be kell tartani. Ez alol egytelen bringas sem lehet kivetel. A jelen esetre vonatkozoan viszont epp a bringas altal elszenvedett serelem kerult szoba, igy nem epp idevalo, hogy az o felelosseguket hangoztatjuk. Erre lennenk jok azok a cikkek, ahol epp a bringasok felelossegre vonasarol szolnak. De azt egyet sose felejtsuk el, hogy az erosorrend hogy alakul. Eloszor nem a csecsemon kell leverni az altala elkovetett csinyeket, mivel attol nem varhato el hogy jelentos hatast gyakorlojon a rendszer egeszere.
biobiom 2010.04.30 17:24:42
@Otranto: Kedves toled, hogy kepes vagy vegre nem ironikus vagy szemelyeskedo hangvetelu hozzaszolast produkalni. Nem mondom hogy maris fejlodsz, de hogy kepes vagy ra az biztos. A velemenyedhez termeszetesen jogod van, sot. Viszont ha jartal mar odakint, akkor tudhatod amit az elozoekben mar leirtam. A masik felet szivesen meghallgatnam, de eleddig ez nem tortent meg, es ha a valosag egy kicsit is hasonlit arra amit fentebb leirtak, akkor felek nem elveznem azt az iromanyt.
biobiom 2010.04.30 17:44:55
@Piréz Vitéz: Tiszta orom amikor valaki kepes elolvasni egy cikket, de kepes atugrani olyan reszek felett, amik meghatarozo alapjat kepzik a cikknek. Minden bizonnyal kimaradt neked, hogy volt szemtanu. Talan o irhatta fel a rendszamot, miutan azt latta, hogy a taxis nemi tulzassal eluti a bringast.
A kek zold foltokra valaszul kerd meg egyik haverodat hogy gyorsitson fel 5 km/orara es fek nelkul usson el ugy, hogy te epp keresztben allsz az uton egy bringaval. Az eredmenyrol kezeskedek. Boven lesz rajtad kek is meg zold is. Az auto oldaliranyu gyorsulasa rohogve elerheti ezt a szamot egy meteren belul, s mivel a bringasnak oldalra nincs lehetosege mozogni (nem ugy pl a gyalogosnak, mivel az elsokent "csak" feldolne), igy minden tovabbi nelkul osszejohet olyan utkozes, ahol boseggel adodnak lehetosegek.
Sándor nem tudta érvényesíteni a MOL éttermében a 30 %-os kedvezményét és ezt jól meg is írta nekünk. Most pedig megérkezett a MOL reakciója, elnézést kértek tőle és kápótolják a tévedésért, mi meg örülünk. Kedves Homár, a MOL kuponja annyit ér, amennyi rá van…..
biobiom 2010.04.02 13:00:49
@sambalabammbumbumm: A konkurencia ala tenni fogyasztovedelmi oldalon velemenyem szerint nagyon nehez, mivel kicsi az egyes esetek sulya. Ha valaki meg kovetkezetesen csinalja az kiszurhato, kiszurheto, amennyiben a konkurencia veszi maganak a faradtsagot, hogy utanamegy. Ellenben ha sajat magat fenyezi ilyen modon egy ceg, akkor azt szinte lehetetlen felderiteni. Nekem az ilyen tipusu homarposztok mindig is felkeltettek a gyanumat. Hogyha annyira jofej a ceg vezetese, akkor miert utolag tesz azert, hogy menjenek a dolgok a maguk medreben? Termeszetesen mindneki tevedhet, de azert a jo es a rossz ritkan talakozhat ilyen formaban.
biobiom 2010.04.02 13:37:00
@Mylady: Az erdeklodes egesz biztosan ugrasszeru egy ilyen valasz utan. Ennek nagyon nagy a pozitiv uzenete, es azt sose szabad lebecsulni. Egy botranyos helyzetbol jol kikeveredve sokkal erosebbe valik az illeto, es vele egyutt a hire is. Ezt nyugaton mar megtanultak, odahaza meg csak tanulgatjak. A Homar ha akarna sem tudna elkerulni (amugy nem is erdeke, sot!) az ilyen helyzeteket. Es bizony ahogy szamos mas dologban is, ebben is szepen lassan fel fog zarkozni a nyugathoz kicsiny orszagunk. Naivitasra vall hogyha nem hiszed, hogy ebben a helyzetben nem errol van szo. A tul szep tortenetek azert tul szepek az esetek tulnyomo tobbsegeben, mert nem igazak.
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
biobiom 2009.04.03 23:38:46
@i hate police: A helyzet az, hogy a panasz erre a problémára valóban nem megoldás! Nem is lehet az, mivel az összeg, illetve az esemény súlya nem éri el azt a szintet, hogy érdemes legyen harcolni érte. Az ilyen esetek pont azért lennének jók egy-egy ellenőrzés esetére, mert ha nem is fizetnék vissza az összeget a károsultnak, de előkerülhetne a félhomályból hogy ki végzi hanyagabbul (esetükben törvénytelenül) a munkáját. Amíg nincs ellenőrzés addig ilyen esetek mindig is lesznek azzal együtta hogy minden bizonnyal lesznek olyanok is akik akárhogy is igyekeznének jobban végezni a munkát, kontroll nélkül nem fognak tanulni a hibáikból.
biobiom 2009.04.04 17:30:23
@Zaftos szatira: Valahogy sajnállak. Ki tudja hogy hogyan keletkezhet az az érzés, amikor a másik kárán röhögünk mint a hülyegyerek. Bár lehet hogy ez a hülyegyerek nem is olyan gáz dolog. Ez is divatos biztos. Szívesen meghallgatnám hogy egy ilyen ember mit tud, tudna kezdeni egy ilyen szituációval, de nem úgy hogy már ezzel a végeredménnyel kell szembenéznie. Egyébként meg szerintem akkor írj ilyen hozzászólást ha érdekebne áll, mondjuk lehet hogy ez van a háttérben. :(