Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zodatt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vannak, akiket szinte sehogy sem lehet elvinni a géptől. Tavaly októberben Moszkvában kipróbáltak, hogy mennyire elszántak a legelszántabbak. A Counter Strike 1.6 két legjobb oroszországi csapatának rendeztek egy küzdelmet, ahol a szervezők némi figyelemelterelés bevetettek.…..
zodatt 2010.05.18 19:55:15
@Zabalint: ezeket a szextúra és hasonló filmekben láttam, de kb. olyanok nekem, mint a na'vik. biztos van ilyen típus meg minden, de ez a "teszt" nem volt elég kemény...az kellett volna, hogy a kurvákkal lehessen is zsákolni, akkor kiderült volna, hogy meddig bírják a "kockák". jó elképzelés volt, de a kivitelezés nem az igazi. a csajozós srácokat gondolom egyébként se hozta zavarba, hogy ott vonaglik néhány pina.
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
A Vasasnak nagyon sok van a rovásán. Szurkolói fórumokat olvasgatva  úgy tűnik, az angyalföldiek iránt táplált érzelmekhez képest, kifejezetten gyengéd szeretettel tekintünk még a városszéli puhányokra, nyavalyásokra  is. A Vasassal kapcsolatos vérszolmjas…..
zodatt 2010.03.27 15:20:52
Modorosblog Újonc a Fradiban 2010.03.14 08:00:00
-Gyuri, köszöntünk a tévénézők nevében, és hadd gratuláljunk elsőként a Ferencvárosban való bemutatkozásodhoz! Marijan Vlak mester húsz percnyi lehetőséget adott, volt két helyzeted, hogy érzed, hogy ment a játék? -Köszönöm szépen, hát a Mester azzal az utasítással…..