Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyazso

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság kétségkívül Michelisz Norbi az, a 27 éves srác, aki tízezreket vonzott élete tán eddigi legfontosabb versenyére, a WTCC Magyar Nagydíjra. Mindamellett, hogy remek pilóta és nagy reménység, még egy nagyon-nagyon fontos szerepet is betölt, amit talán maga sem tudatosított…..
gyazso 2011.06.19 10:23:09
@lobster thermidor: Úgy hogy a Zoliék egész éjszaka szereltek és fáradtak voltak.Rosszul súlyozták ki az autót és 12 kilóval könnyebb volt mint kellet volna ezért az időmérőn elért köridejét elvették.A Ringen Norbi hibázott most a Csapat.Ez van.HAJRÁ NORBI INNEN SZÉP A NYERÉS!!!!!
gyazso 2011.06.19 10:25:58
@srank: Te melyik bolygón élsz!!??? A WTCC legalább olyan népszerű mint a MotoGP.Amiért VB-cim az minden kategóriában VB-cim
A Totalcar mai cikke ihletett meg, és szeretnék pár szót szólni a tervezője által csúnyának nevezett autóról. "Peter Birtwhistle még mindig autókat tervez – mostanság a Mazda európai központjának vezető formatervezője – de úgy néz ki, a Sport Quattróra nem…..
Csütörtökön Orbán Viktor gördítette le ünnepélyesen az új Suzuki Swiftet a Suzuki esztergomi gyártósoráról. Magyarországon a rendszerváltás óta szokás, hogy az új, itthon gyártott autómodelleket a miniszterelnök gördíti le. Azonban a Suzukinál nem volt mindig így.Az új…..
gyazso 2010.06.11 12:19:36
Nahát látom,hogy nem sok suzukis van itt.Én 9 éve dolgozom ott,de nem azért mert annyira szeretem hanem mert nemigazán van más lehetőség.De lássuk sorjában:A munkaidő jelenleg reggel6.00-14.50-ig és 14.55-23.45-ig van.tehát 8óra és 50 perc.Ebből 8 órát fizet!A maradék az a munkaközi szünet amiből 30 perc az ebéd vagy vacsora.A wc-ről annyit:400 ember dolgozik 1 műszakban a szereldében.Erre van potosan 6 wc ami fele női fele férfi!! Munka közben míg azszalag megy NEM TUDSZ KIMENNI!!A fizetésről :nagyjából 100-120ezer forintot keres egy sori dolgozó!Voltam Japánban 3 hetet.Beszéltünk ottani dolgozókkal (tolmácson keresztül).Az ottani éves keresetéből eltartja a családját úgy.hogy a feesége nem dolgozik!!! Átlagban 2 azaz KETTŐ autójuk van és NÉGY ÉVENTE LETUDJA CSERÉLNI ÚJRA ÉS NEM HITELBŐL!!!Az pedig,hogy milyen az ő munkamoráljuk az egy dolog!DE MIVEL EZ EGY MAGYARORSZÁGON BEJEGYZETT CÉG(MAGYAR SUZUKI ZRT)EZÉRT RÁ A MAGYAR ÉS AZ UNIÓS SZABÁLYOK VONATKOZNAK MINDEN TÉREN!!!!!!Volt olyan 3 műszakos munkarend ahol heti 4 napon 11.5 órát dolgoztál!!!Szóval az emberek örülnek,hogy van munkájuk és nem háborognak.A szlovákokról annyit:ŐK SZLOVÁKIAI MAGYAROK!!AZÉRT DOLGOZNAK ITT MERT A KÖRNYÉKBELIEK MÁR NEM JÖNNEK IDE!!A tavaly előtti létszámcsökkentés is érdekes.A cég hivatalosan csak a munkások negyedét rugta ki a többi leszámolt!Miért? Mert elvették a buszokat felajánlották,hogy ha magadtól mégy kapsz X összeget!Jelenleg "hivatalosan" nincs leépítés de:csökkenti a buszok számát,vagy jársz kocsival vagy nem,de az autóra csak akkor fizet benzinpénzt(9Ft/km) ha SUZUKI!Ha emiatt leszámolsz akkor meg kapod az 1 havi béredet és viszlát!!!Szóval nagy vonalakban ennyi!